«Ο ελληνικός λαός έχει δεχτεί πάρα πολλά. Η ελληνική κυβέρνηση είναι πάρα πολύ συνεπής. Καταφέραμε πράγματα που δεν είχαν πετύχει οι άλλοι. Καταφέραμε πλεονάσματα, καταφέραμε να πιάσουμε στόχους, είμαστε συνεπέστατοι, από κει και πέρα οφείλουν και οι άλλοι να μας σεβαστούν» υποστήριξε η υφυπουργός Οικονομικών.


Κρυφός φόρος δεν υπάρχει μέσα στο 2017 τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ με την έλευση του περιουσιολογίου και θα γίνει κάποια αναδιανομή των φόρων με βάση τη μεγάλη ακίνητη περιουσία. Δεν θα επιβαρυνθούν όσοι έχουν μικρή περιουσία, κανένας από τους πολίτες που ανήκει στη μικρή ή τη μεσαία τάξη δεν έχει να φοβηθεί από το περιουσιολόγιο. Και σημείωσε: «Το περιουσιολόγιο προχωράει, είναι υποχρέωσή μας, ήδη μέσα στο 2018 πρέπει να έχει λήξει».

Αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση, Η υφυπουργός Οικονομικών είπε: «το τελευταίο που συζητάμε τώρα είναι ότι μπορεί να μην είναι το ΔΝΤ καν μέσα στη διαπραγμάτευση . Για μένα καλό θα ήταν να μην είναι το ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση… Ευρωπαίοι πολίτες είμαστε, μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας…»

Μάλιστα ανέφερε «Δεν είναι μόνο ο Σόιμπλε, υπάρχουνε κι άλλοι. Συλλογικά η ΕΕ θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά της. Κι αυτό τουλάχιστον ο κ. Σόιμπλε θα πρέπει να το καταλάβει, ότι δεν είναι η μοναδική δύναμη στην ΕΕ».

Δείτε το σχετικό βίντεο

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }