Ένα μικρό νησί της Ταϊλάνδης είναι πλέον η πατρίδα του Βαγγέλη Συρίγου, ο οποίος έχει δημιουργήσει το δικό του resort, το Ananda Resort.
Συγκεκριμένα, ο 43χρονος Βαγγέλης Συρίγος έστησε ολόκληρο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο νησάκι της Ταϊλάνδης, Κο Πανγκάν, 8.000 χιλιόμετρα από την Ελλάδα.

«Γεννήθηκα και δραστηριοποιήθηκα στο Λαύριο. Δημιούργησα μία από τις πρώτες σχολές πληροφορικής, εργάστηκα και ως μάνατζερ χρηματιστηριακού γραφείου. Το 2004, έχοντας ταξιδέψει για δεύτερη φορά στην Ταϊλάνδη, είχα αποφασίσει πλέον ότι θα ήθελα να βρω τρόπο να ζήσω εδώ. Πράγματι, από τις αρχές του 2005 έκανα την υπέρβαση», θυμάται.
«Έφερα εδώ όλες τις οικονομίες και χωρίς την παραμικρή βοήθεια αγόρασα ένα κομμάτι γης πάνω στην παραλία Hin Kong, με το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Σε 900τ.μ. στεγασμένου χώρου στήθηκαν 11 δωμάτια, 6 μπανγκαλόου, εστιατόριο, μαγαζί, μεγάλο yoga hall, πισίνα, σάουνα, χώρος για μασάζ, δύο γραφεία και χώρος υποδοχής. Επτά μήνες μετά, το resort μου (http://www.anandaresort.com) ξεκίνησε τη λειτουργία του. Σύντομα άρχισα να προσφέρω και ειδικά Detox προγράμματα εσωτερικής κάθαρσης του οργανισμού, που μας έκαναν ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα ευεξίας και spa στη χώρα. Σήμερα,περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο μας έχουν επισκεφθεί. Το ίδιο project θα υλοποιήσουμε από τον προσεχή Οκτώβριο και στην Κίνα…», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Με πληθυσμό 12.000 κατοίκους, το Κο Πανγκάν ξεχωρίζει, όπως λέει, για την ποιότητα ζωής στο εξωτικής ομορφιάς τοπίο του.
«Υπέροχες παραλίες, παραδοσιακοί ναοί, γραφικά ψαροχώρια, απλότητα και πολλά χαμόγελα συνθέτουν τη σημερινή εικόνα του. Στην άλλη άκρη του νησιού, σε κάθε πανσέληνο γίνεται κι ένα μεγάλο πάρτι, όπου 25.000 κόσμου χορεύουν ασταμάτητα όλη νύχτα κάτω από το φως του φεγγαριού! Εδώ ζουν και άλλοι έξι Έλληνες…», επεσήμανε ο κ. Συρίγος.