Ζαχαρίας Σ. Πελέκης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής
Tην Τρίτη, 22-4-2014, στο Άπαρτο Κάστρο στην Κερατέα θα πραγματοποιηθεί γιορτή μνήμης της πρώτης ήττας της αυταρχικής βαρβαρότητας του κατοχικού συστήματος εξουσίας. Το κατοχικό σύστημα εξουσίας δεν περιλάμβανε μόνο την ξενόδουλη κυβέρνηση αλλά και την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρεια Αττικής. Μία διοίκηση που όχι μόνο δεν πήρε το μάθημά της αλλά επιμένει στο προδοτικό «λάθος της».

Θα παραβρεθούμε όχι μόνο για να τιμήσουμε, αλλά και για να δηλώσουμε ότι δεν ξεχνούμε και ότι θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση. Η δικαίωση δεν μπορεί να είναι άλλη από το να γίνουν πράξη οι αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων των κατοίκων της Λαυρεωτικής στα Μπλόκα της Κερατέας.
Πράξη θα τις κάνει η επόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας με επικεφαλής Περιφερειάρχη τον Παύλο Χαϊκάλη και Αντιπεριφερειάρχη έναν στρατιώτη του Αγώνα των 128 ημερών της Κερατέας.
Ζαχαρίας Σ. Πελέκης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής
ΑΤΤΙΚΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ
Διαβάστε σχετικά:
18 Απριλίου 2011 – 2014 Πέρασαν κι όλας 3 χρόνια από την αποχώρηση των ΠΑΡΑΝΟΜΑ εγκατεστημένων ΜΑΤ στην περιοχή μας. Από εκείνη την Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011 ως την σημερινή Μεγάλη Παρασκευή …