Το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο (BBEM) και το Ωδείο «Γ. Ζαρμπ – Γ. Τρικαλιώτης» σε συνεργασία με το ΝΠΠΔ Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής με ευχαρίστηση σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη συναυλία της μαθητικής χορωδίας “More House School Choir, London” υπό τη διεύθυνση του κυρίου Michael Keeley, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου & ώρα: 10:00 π.μ. στον Ι. Καθολικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στη θέση Κυπριανός στο Λαύριο.
Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε το πρόγραμμα της συναυλίας.

Λίγα λόγια για τη χορωδία
Το More House είναι ένα ιδιωτικό ημερήσιο σχολείο στο κέντρο του Λονδίνου όπου φοιτούν 240 κορίτσια 11 – 18 χρόνων. Αποτελεί Ίδρυμα Kαθολικών που ξεκίνησε η λειτουργία του το 1953.
Στο σχολείο συμμετέχουν μαθήτριες από πολλές διαφορετικές εθνότητες. Σαράντα μαθήτριες του αποτελούν μια έμπειρη χορωδία που έχει κάνει πολλές περιοδείες στην Ευρώπη και την Αμερική. Πρόσφατα έχουν δώσει συναυλίες στο Παρίσι (Sacre Coeur, Notre Dame, Καθεδρικό Ναό της Chartres), στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης, στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, όπως και στον καθεδρικό Ναό του St. Patrick στην Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, την Σικελία, την Γερμανία και την Μάλτα.
Μουσικός Διευθυντής στο More House από το 1993 είναι ο Michael Keeley ο οποίος τραγουδά τακτικά και στην παγκοσμίως γνωστή χορωδία στου St. Paul’s Cathedral στο Λονδίνο.