Στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ” εμφανίστηκε ο συντοπίτης μας και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής κ. Σταύρος Καραγκούνης. 
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την οικονομία και την σκληρή καθημερινότητα που αντιμετωπίζει κάθε Έλληνας πολίτης ως συνέπεια της υπερφορολόγησης και της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής που επιβάλλει η Τρόϊκα.
Ο κ. Καραγκούνης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μια καθαρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου ο Ελληνικός λαός που επλήγη από τις πολιτικές αυτές να βρει την ελπίδα για μια ριζική αλλαγή πλεύσης που τόσο ανάγκη έχει η Ελληνική κοινωνία προκειμένου η χώρα να εξέλθει από αυτόν τον φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης.

Ακολουθεί το βίντεο:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Διαβάστε σχετικά:

thumbnailΟ Σταύρος Καραγκούνης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής

Από το Σταύρο Καραγκούνη λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου: Φίλες και φίλοι, Στην εποχή της πείνας και της φτώχειας, της στέρησης και της απαισιοδοξίας, ερχόμαστε να ψηφίσουμε για την τύχη και το μέλλο…