Ευχαριστήριο στους Συμμετέχοντες της δράσης ”let’s do it Greece” 2016

Δελτίο τύπου

Με αφορμή την Πανελλήνια Εθελοντική δράση “let’s do it Greece”  θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Νιάτα της Κερατέας  μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για Δράση, για Συμμετοχή, για Εθελοντισμό.

Αξίζει κάθε έπαινος  στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης μας και  τους Εφήβους του Γυμνασίου και τους Λυκείου μας που διοχέτευσαν  για μία ακόμη φορά την ενέργεια τους για το καλό του τόπου μας.

Ένα μεγάλο Μπράβο σε  όλους τους Συντελεστές που χάρη στην εμπειρία και το κέφι τους η οργάνωση του “let’s do it Greece Απριλίου 2016” είχε μεγάλη επιτυχία. 

Επιτυχία όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα (που όντως υπήρξε εντυπωσιακό),  όσο κυρίως για το ότι αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι Μπορούμε να δρούμε σαν Ομάδα σε έναν κόσμο που μας ωθεί στην απομόνωση.
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Ο Πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Απόλλωνας, Ο Γυμναστικός Σύλλογος μας και η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης πρόσφεραν απλόχερα την  Εμπειρία τους στην Οργάνωση της Δράσης μας στην Παραλία της Κακής Θάλασσας.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι “Λύκειο των Ελληνίδων” και “Ηγέχορος” ανέλαβαν να καλλωπίσουν
 τις Πλατείες της Κερατέας σε χώρους που αξίζει να απολαμβάνει ο περιπατητής.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας την Pepsi και το φούρνο Ρουμπάνη.
Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους κατοίκους του ευλογημένου αυτού τόπου που έχουμε την τύχη να ζούμε,  ότι η ανωτέρω δράση  ήταν μόνο ή αρχή.

Βαδίζουμε με το σκεπτικό ότι ο Εθελοντισμός και η Συμμετοχή απαιτούν εξάσκηση, όμως όταν δρούμε όλοι μαζί  τα σύνορα, οι περιορισμοί και τα αδύνατα παύουν να υπάρχουν.Στην Κερατέα το αποδείξαμε περίτρανα Πέντε Χρόνια πριν στις 18 Απρίλη του 2011 και Συνεχίζουμε…
Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας
και η πρόεδρος
Κυριακή Χολέβα

Σχόλια μέσω facebook