Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε κα παρουσιάζει την περιπέτεια φαντασίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και την ταινία «The Last Face», με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν, από την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017, έως και την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017.


«Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Μεταγλωτ.)»
(Beauty and the Beast)Προβολές: 5.00 μ.μ.Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Τις φωνές τους δανείζουν οι: Τάσος Κωστής, Χρήστος Θάνος, Σία Κοσκινά, Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αλέξανδρος Ντούνης
Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.«The Last Face»Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.Σκηνοθεσία: Σον Πεν
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Ζαν Ρενό, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζάρεντ Χάρις, Αντέλ ΕξαρχόπουλοςΤο «The Last Face» αφορά στον έρωτα μεταξύ της Δρ. Ρεν Πίτερσεν (Βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν), διευθύντριας ενός διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας, και του Δρ. Μιγκέλ Λεόν (Βραβευμένος με Όσκαρ, Χαβιέ Μπαρδέμ), ενός γιατρού, μέλους των Γιατρών του Κόσμου. Τοποθετημένη στο ολέθριο φόντο της ταλανισμένης από τον πόλεμο Λιβερίας, ο Μιγκέλ και η Ρεν πρέπει να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή κάτω από τρομακτικά δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα, το πάθος τους για την αξία της ανθρώπινης ζωής, έρχεται σε αντίθεση με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την επίλυση των συγκρούσεων που τους περιβάλλουν.


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/artemiscinema/ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.
Σχόλια μέσω facebook