Το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Κερατέας είναι πλέον πραγματικότητα. …Για την ακρίβεια μια πραγματικότητα εν των γίγνεσθαι!…. Γιατί εν τω γίγνεσθαι; Μα φυσικά γιατί κάθε μεγάλο εγχείρημα πάντοτε θα βελτιώνεται και πάντοτε θα αναπτύσσεται!…. Η εύλογη ερώτηση και τί είναι το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο μπορεί εύκολα να απαντηθεί αν σκεφτούμε τους παλιούς «ερασιτεχνικούς» ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα παλιά χρόνια στα μεσαία και αργότερα στα FM, και συμπληρώσουμε την μοντέρνα νότα της εποχής μας… Ραδιόφωνο δηλαδή που μεταδίδεται μέσω του Διαδικτύου, του γνωστού σε όλους μας ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!… Αυτά!…
Λογική ακούγεται και η επόμενη ερώτηση που αφορά στο ποιοι είναι αυτοί που ξεκίνησαν τον σταθμό. Η απάντηση είναι απλή! Μια μικρή ομάδα που φιλοδοξεί να γίνει μια μεγάλη παρέα, από Κερατιώτες, αλλά και φίλους της Κερατέας που έχει την «τρελή» ιδέα πως το να στήσεις ένα ραδιοφωνικό σταθμό είναι κάτι το απλό. Αρκεί συμπληρώνει αυτή η ομάδα να είσαι πλούσιος. …. Τί; … Πλούσιος; Πόσο πλούσιος; …. Α!…. ξεχάσαμε να σας πούμε πως όταν λέμε πλούσιος εννοούμε πλούσιος σε μεράκι, διάθεση για προσφορά, αγάπη για την καλή μουσική, αίσθηση του καλού λόγου, φιλοδοξία να δώσεις πράγματα και να πάρεις εκτίμηση για την δουλειά σου και άλλα τέτοια!….
Συνεπώς το ποιοι είναι αυτοί που ξεκίνησαν τον σταθμό δεν έχει και τόση σημασία. Μεγαλύτερη σημασία έχει ποιοι θα οργανώσουν τελικά και ποιοι θα ανεβάσουν τον σταθμό και την πολιτιστική δράση στην πόλη μας….. Για την ιστορία και τους … ιστοριοδίφες πάντως τα ονόματα αυτών που είχαν την πρωτοβουλία και το μεράκι να ξεκινήσουν αυτή τη προσπάθεια:…. Μαρίες….Λίνα…. Στέλιος…. Τέλης…. Αθανασία… Νικόλας…. Βάσω…. Χριστίνα… Ελένη… Βάλια…. Γιώργος …. Ηλίας ….. και άλλοι πολλοί που έχουν βοηθήσει με τον τρόπο τους και πρώτοι μεταξύ αυτών ο Μανώλης και ο Γιάννης, οι Super φίλοι της Κερατέας!…. Το ποιοι το ξεκίνησαν είπαμε δεν έχει τόση σημασία, αλλά σημαντικό είναι να δούμε ποιοι θα τον συνεχίσουν …. Και αυτών τα ονόματα δεν έχουν σημασία, αλλά κάλλιστα θα μπορούν να λέγονται ….Γιώργος, Δημήτρης, Παντελής, Κώστας, Κατερίνα, Γιάννα, Σταμάτης, Νέλη, Γεωργία, Κούλα, Μήτσος!….