Απάντηση από το “forkeratea.com” στο «ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ»

 Τα όσα αναφέρετε στην επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσιεύσατε στο blog σας  στις 24/7/2012 και αναδημοσίευσε το “forkeratea.com”  είναι πάρα πολύ σημαντικά.
Αναφέρετε : «συνεχιζόμενη κακή λειτουργία του Βιολογικού Λαυρίου με την αφόρητη εκπομπή δυσοσμίας, τη ρύπανση του περιβάλλοντος και τη συνεχιζόμενη προσέλευση στο χώρο του βιολογικού βυτιοφόρων από άλλες εκτός Λαυρεωτικής περιοχές».
 Προξενεί μεγάλη εντύπωση πως σε διάστημα ολίγων ημερών αυτές τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που εσείς αναφέρατε στην διαμαρτυρία σας “τις πήρατε πίσω”.  Θα παρακαλούσαμε να  δώσετε περισσότερες διευκρινήσεις όσον αφορά “την θετική ανταπόκριση και την εποικοδομητική επικοινωνία” που αναφέρεται στην δεύτερη ανάρτηση σας στις 28/7/2012 στο blog σας.
Το θέμα  “Βιολογικός  Λαυρίου” έχει απασχολήσει για αρκετά χρόνια τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Οι απαντήσεις που δίνονται στα ερωτήματα που εσείς  θέσατε, πιστεύουμε ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιητικές. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και  σαφείς γιατί αφορούν πάνω απ΄ όλα την υγεία όλων μας και ενδιαφέρουν πάρα πολύ τους αναγνώστες μας.
Είμαστε στην διάθεσή σας προκειμένου να αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας τα θέματα που θα μας στείλετε. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας σε κάθε περίπτωση στο [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας  

Σχετικά

ΑΠΟΟμοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία:«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ»
Σχόλια μέσω facebook
Διαβάστε επίσης:  Tεράστια τα προβλήματα στα σχολεία Ανατολικής Αττικής επισημαίνει το ΚΚΕ Μεσογείων και Λαυρεωτικής