Τα σχέδια της END για την εξαγορά του χρέους της Ελλάδας

Του Κώστα Μπογδανίδη
 
Που μπορεί να σε φτάσει η απόγνωση; Και κάτω από τον…πάτο; Τόσο στο να παραιτηθούμε από κάθε προσπάθεια αναγέννησης αυτής της έρμης χώρας και να δώσουμε τα…κλειδιά σε κάθε επιτήδειο, σε κάθε τυχοδιώκτη που θέλει να εκμεταλλευτεί τον πόνο ενός λαού; Δύσμοιρη χώρα…
Ας αφήσουμε όμως τη μιζέρια και ας έρθουμε στα αισιόδοξα. Στα θαύματα. Μια ομάδα που αυτοποκαλείται Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη, λεει, από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε κι επίσημα -λέει -στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και ΑΥΡΙΟ το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο -λέει -ότι μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου.  
Έχουν -λέει- ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα…600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα. Μάλιστα μπορεί να σώσουν και άλλες 24 χώρες αφού τα λεφτά είναι τόσα πολλά! Ένα ΑΕΠ Τουρκίας, Ολλανδίας και πάει λέγοντας…
Σας φαίνονται πολλά; Εμένα καθόλου! Αρχίζω και πιστεύω ότι τα λεφτά (600 ‘ζεστά’ δισ) υπάρχουν! Και ας είναι σχεδόν απίστευτο. Θέλω να το πιστέψω. Το έχω και ανάγκη. Διότι είμαι σίγουρος ότι εάν δεν ήταν έτσι θα βρισκόταν ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει. ΘΑ τους ρωτούσε γιατί το κάνουν αυτό; Τι εξυπηρετούν; Σε το αποσκοπούν; Και εάν η Δικαιοσύνη πειθόταν ότι “ναι τα λεφτά είναι εκεί και περιμένουν την Ελλάδα και άλλες 24 χώρες συν την Κύπρο”  τότε πια θα χτυπούσε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και θα μάζευε τους…άλλους. 
Όσο δεν τους μαζεύει λοιπόν κανένας εισαγγελέας ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να τους πιστέψει. Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον κίνηση, ούτε μέτρα,  ούτε μεταρρύθμιση. Δύσμοιρη χώρα…

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς!

Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.
Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Σύμφωνα με το pentapospasma.gr στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».
Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ’ ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».
Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και τοσημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».
Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης (φωτό), καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, αφού είπε ότι «οι Έλληνες πατριώτες είναι ώρα να απελευθερωθούμε, χρησιμοποιώντας το δυναμικό που έχουμε και κουβαλάμε από τους προγόνους μας ως Έλληνες», τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια»
Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.
«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Γι’ αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!
Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ’ όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ’ όλα η Ελλάδα».

Ωστόσο στο πλαίσιο της σφαιρικής ενημέρωσης παρουσιάζουμε και τον αντίλογο, που μάλιστα είναι αρκετά πικρόχολος..

Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

Τα συνεχιζόμενα ανδραγαθήματα του γιατρού Μανόλη Λαμπράκη και της οργάνωσης END (End National Debt) που έχουν θέσει στόχο «την εξάλειψη του ελληνικού και κυπριακού χρέους» (και όχι μόνο), έχουν δυστυχώς φέρει σε δύσκολη θέση την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, της οποίας η σοβαρότητα διακυβεύεται. Μπορεί μεν ακόμη κι αυτοί που αρχικά τους έδωσαν βήμα (TV CRETA, «Εθνικός Κήρυξ») τώρα τους αμφισβητούν, υπάρχουν όμως αρκετοί μέσω διαδικτύου που αναπαράγουν δηλώσεις και συνεντεύξεις του γιατρού κι άλλων, μεμφόμενοι μάλιστα όσους από απλή ντροπή απλά σιωπούν.

Εσχάτως ο γιατρός Λαμπράκης έδωσε νέα συνέντευξη στην TV Creta (http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I) όπου είπε μεταξύ άλλων ότι «στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίχτηκαν στο Τορόντο του Καναδά δύο λογαριασμοί, στο consortium τραπεζών Diamond and Diamond Banking Group. Κατατέθηκαν για την Ελλάδα 600 δισεκατομμύρια δολάρια και 50 δισ. για την Κύπρο».

Ο κ. Λαμπράκης παρουσιάζει τους λογαριασμούς ως custodian accounts, κάτι που συμφωνήθηκε από την END και τον κ. Αρτέμιο Σώρρα (που πέραν των τρισ. που διαθέτει από τις μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής» έχει και κάποια άλλα τρις. σε αμερικανικά ομόλογα και παρόλα αυτά δεν είναι ακόμη γνωστός ως ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη μας!!!).

Το ποσό αυτό υποτίθεται είναι σε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου. Τα οποία ως γνωστόν είναι αξιόγραφα (τίτλοι), άρα δεν κατατίθενται σε τράπεζες ως μετρητά. Έχουν ενσωματωμένο τον τόκο, μεταβιβάζονται, προεξοφλούνται, εξοφλούνται, υποθηκεύονται, έχουν απόδοση, αλλά ΔΕΝ κατατίθενται σα να είναι μετρητά. Μπορούν να φυλαχθούν εκεί έναντι αντιτίμου (το ίδιο θα μπορούσε και με οποιοδήποτε αντικείμενο σε μία τραπεζική θυρίδα), αλλά δεν αποτελούν μετρητά. Δηλαδή ρευστό (cash). Ούτε ενδιαφέρει την τράπεζα που τα φυλάσσει τι είναι (αν είναι αληθινά ή πέτσινα), αφού δεν έχει κάνει η ίδια την αγορά τους και απλά θα επιστρέψει σύμφωνα με τους όρους του εντολοδόχου, αυτό που της δόθηκε προς φύλαξη.

Εν προκειμένω, αν κάποιος προσκόμιζε ένα «έγγραφο» του «κονσόρτσιουμ» ότι του δόθηκε προς φύλαξη «ποσό» 650 δισ., δεν αποτελεί απόδειξη! Χρειάζεται πιο επίσημη και ανεξάρτητη επιβεβαίωση που να πιστοποιεί ότι όταν πρόκειται για πραγματικά ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου.

Αυτό είναι και το πρώτο ερωτηματικό της αξιοπιστίας των όσων δήλωσε ο κ. Λαμπράκης.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το «κονσόρτσιουμ» – όπως το αποκάλεσε – των τραπεζών στο οποίο έγινε η κατάθεση, το Diamond and Diamond Banking Group. Και παρακαλώ όποιον γνωρίζει τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, ή κάποια άλλη πληροφορία που να πιστοποιεί την ύπαρξη αυτής της “κολοσσιαίας” τράπεζας η οποία δέχθηκε πρόσφατα την κατάθεση των $650 δισ. να τα προσκομίσει για να κάνουμε ρεπορτάζ.

Ψάξαμε στον κατάλογο των τραπεζών του Καναδά, ψάξαμε στην Τράπεζα του Καναδά (Κεντρική Τράπεζα), ψάξαμε ακόμη και στον «Χρυσό Οδηγό» του Οντάριο. Δεν υπάρχει καταχωρημένη πουθενά τέτοια τράπεζα.

Το πρώτο δημόσιο στοιχείο που αρχικά βρήκαμε αφορούσε κάποιον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group, Το ανακαλύψαμε σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission) (http://www.osc.gov.on.ca/en/Proceedings_rad_20090921_prosporex.htm), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009) . Ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια ακριβώς η εμπλοκή της DIAMOND στην υπόθεση. Όταν πάντως αυτή έληξε τo 2011 και καταλογίστηκαν βαρύτατες ευθύνες στην Prosporex), η Diamond δεν κατονομαζόταν πουθενά.

Στείλαμε ηλεκτρονικό μήνυμα στον κ. Diamond της END αν είναι ίδιο πρόσωπο με τον Anthony Diamond της DDMBG, χωρίς να λάβουμε απάντηση.

ΚΑΡ.ΦΙ.

«Διαμάντια» «ομόλογα και «αξιόγραφα»

Στις 5 Σεπτεμβρίου η καναδική υπηρεσία μετάδοσης πληρωμένων καταχωρήσεων CNW (κάτι αντίστοιχο με την αμερικανική PRNEWSWIRE) έκανε ανάρτηση με τίτλο “USD$50 billion dollar sovereign loan to the Republic of Cyprus for 100 years”. (http://www.newswire.ca/en/story/1030629/usd-50-billion-dollar-sovereign-loan-to-the-republic-of-cyprus-for-100-years)

Την ανακοίνωση υπογράφει ο κ. Anthony Diamond, Governor Canada Bureau της οργάνωσης END, με ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Υποθέτουμε (αν και δεν είμαστε βέβαιοι) ότι ίσως πρόκειται για τον ίδιο Anthony Diamond της Diamond and Diamond Merchant Banking Group.

Δεν τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο, δεν ξέρουμε καν αν είναι Ελληνας. Από κάποια διασταύρωση δικαστικών αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Οντάριο, υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο. Σε κάποια απόφαση τα έγγραφα τον εμφανίζουν ως ιδιοκτήτη εταιρείας (Diamond and Diamond) που ασχολείται με στεγαστικά δάνεια. Μια ιδέα μπορεί κανείς να πάρει από αυτή την απόφαση (http://canlii.ca/en/on/onsc/doc/2011/2011onsc4457/2011onsc4457.html), ενώ στον ίδιο επίσημο ιστότοπο υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες αποφάσεις για το ίδιο άτομο.

Ψάχνοντας ωστόσο περισσότερο στην ιστοσελίδα των ανωτάτων δικαστηρίων του Καναδάhttp://www.canlii.org/en/on/onsc/, βρήκαμε μία υπόθεση που έχει αρκετές ομοιότητες (τουλάχιστον με βάση τα διεκδικούμενα ποσά) με τα δισεκατομμύρια που έχουν υποτίθεται «κατατεθεί» στην DDMBG.

(http://www.canlii.org/eliisa/highlight.do?text=ddmbg&language=en&searchTitle=Ontario+-+Superior+Court+of+Justice&path=/en/on/onsc/doc/2010/2010onsc1195/2010onsc1195.html).

Στην υπόθεση αυτή, ο Anthony Diamond και ο «όμιλος» Diamond Companies και η Diamond + Diamond Merchant Banking Group διεκδικούσαν από την εταιρεία Actherm Companies (δραστηριοποιείται στην Τσεχία) ποσό 185,160,000 ευρώ, γιατί δήθεν αυτή αθέτησε συμφωνία να αγοράσει από την Diamond αξιόγραφα της Union Capital Finance Corp, αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα της μεταπωλούσε αργότερα με κέρδος για την Diamond 72 εκ. δολαρίων.

Η ανάγνωση της απόφασης του δικαστή προσφέρει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το πώς η Diamond «έδεσε» την Actherm με εγγυήσεις και με καθορισμό «επιδιαιτητή» o οποίος θα επίλυε δεσμευτικά τις όποιες διαφωνίες. Ο δικαστής εκδίδοντας απόφαση υπέρ της Actherm, χαρακτήρισε «φάρσα» αυτού του είδους την επιδιαιτησία και βέβαια απέρριψε την αγωγή της Diamond.

Οι λόγοι που η Actherm επικαλέστηκε για να μην προχωρήσει την συναλλαγή ήταν:

Α) Ο κ. Diamond δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους όρους του μνημονίου που είχαν υπογράψει στις 21/1/2005 (Funding Template Memorandum).

Β) Τα «αξιόγραφα της UFC ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ DDMBG (Diamond) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

Γ) Ο κ. Diamond και η Diamond Companies ουδέποτε είχαν την πρόθεση ή την χρηματοπιστωτική ικανότητα να ολοκληρώσουν τη συμφωνηθείσα χρηματοδότηση της Actherm Companies.

Στην απόφαση διαβάζουμε ακόμη η Diamond δεν κατέθεσε στοιχεία τα οποία να δείχνουν ότι α) κατέβαλαν στην Actherm Holding 500 εκατομμύρια ευρώ και β) ότι τα αξιόγραφα της UFC δεν είναι τίποτε άλλο παρά άνευ αξίας δημιουργήματα του κ. Diamond και των Diamond Companies.

Εμείς απλά παραθέτουμε αυτά τα στοιχεία, παρότι – επαναλαμβάνουμε – δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι αν ο «κυβερνήτης Καναδά» της END, Anthony Diamond, είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό της υπόθεσης της δίκης με την Achtherm κι αν η DDMBG είναι η ίδια με το «κονσόρτσιουμ τραπεζών» Diamond and Diamond Banking Group, στο οποίο οι κ.κ. Λαμπράκης και Σώρρας «κατέθεσαν» τα 650 δις. δολάρια.

Αν όμως είναι, ας μας προβληματίσουν οι ομοιότητες!!!

Παρεμπιπτόντως, στην απόφαση βρίσκουμε ότι η διεύθυνση της Diamond είναι 18 Wynford Drive στο Τορόντο.

ΚΑΡ.ΦΙ.

Αποδείξεις γιατρέ

Μέσα σ’ όλα αυτά, φαντάζουν μάλλον δευτερεύουσας σημασίας αυτά που είπε ο γιατρός Μανόλης Λαμπράκης στη συνέντευξή του, στην Creta TV και νομίζουμε πως είναι ανακριβή.

Είπε λοιπόν πως επισκέφθηκε την Κύπρο μαζί με 8μελή ομάδα ειδικών (νομικούς, λογιστές, καθηγητές πανεπιστημίων) «με επίσημη πρόσκληση της κυπριακής προεδρίας, του κ. Χριστόφια».

Εξ όσων γνωρίζουμε απλά η Κυπριακή Κυβέρνηση δέχθηκε να τους ακούσει, τους είδε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομι-
κών, ο οποίος δεν πείσθηκε.

Συνεχίζει λοιπόν ο γιατρός Λαμπράκης.

«Φτάσαμε στην Κύπρο την περασμένη Δευτέρα το πρωί (ΣΣ 10 Σεπτεμβρίου). Ήταν γνωστό στην κυπριακή κυβέρνηση γιατί είχαν προηγηθεί εκ των παρασκηνίων πολλές ανταλλαγές απόψεων, Ετσι λοιπόν γνώριζαν οι πάντες για πιο σκοπό βρισκόμασταν στην Κύπρο…. 12 ώρες αργότερα, απρόσκλητη και χωρίς καμία προειδοποίηση έφτασε και η πρόεδρος του ΔΝΤ, η κ. Λαγκάρντ. Άρχισε λοιπόν ένας αγώνας δρόμου προσφορών, μεταξύ ημών και της κ. Λαγκάρντ».

Ανακριβές! Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ έφτασε στην Κύπρο την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μμ (κι όχι τη Δευτέρα 10/9) κι από το αεροδρόμιο μετέβη απευθείας στο προεδρικό όπου στις 9:15 μμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο Χριστόφια. Αναχώρησε από την Κύπρο αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Γιατί αυτή η ανακρίβεια γιατρέ;

Και βέβαια πάντοτε η κ. Λαγκάρντ συμμετέχει στις συνόδους του Eurogroup. Αυτό όμως δεν το γνώριζε ο γιατρός Λαμπράκης;

Ούτε βέβαια ποτέ η ρωσική κυβέρνηση έκανε προσφορά – όπως ισχυρίστηκε ο γιατρός – (και μάλιστα την επομένη της άφιξης του κ. Λαμπράκη) 50 δις. δολαρίων προς την Κύπρο και μάλιστα με επιτόκιο 1%. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του γιατρού. Μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας συζητείται εδώ και καιρό η σύναψη δανείου ύψους 6 δις. ευρώ και με επιτόκιο γύρω στο 2,5%.

Είπε κι άλλα πολλά ο συμπαθής κατά άλλα γιατρός στην 20λεπτη συνέντευξη, θα παραθέσω μόνο το ζήτημα της «απαξίωσης» που σύμφωνα με τον ίδιο επιχειρούν οι διεθνείς τραπεζίτες σε βάρος των εθνοσωτηρίων προσπαθειών της END.

« Η άλλη πλευρά των επικυρίαρχων – εννοώ του ΔΝΤ, των τραπεζιτών κλπ – προσπαθεί βεβαίως να μειώσει τη δική μας προσφορά. Να εισβάλει ένα μικρόβιο στο λαό, ότι αυτοί δεν είναι σοβαροί. Δεν είπε ποτέ ότι δεν έχουν τα χρήματα ή δεν θα σας δώσουν τα χρήματα. Απλώς άρχισαν με κάποιες συκοφαντίες. Ουδέποτε όμως μίλησαν περί των χρημάτων. Τα χρήματα βρίσκονται εκεί και περιμένουν την Κύπρο».

Επειδή γιατρέ κι εμάς μας έχει επηρεάσει αυτό το «μικρόβιο», μήπως ως «αντιβίωση» θα πρέπει να μας προσφέρετε πειστικές αποδείξεις; Και δεν εννοούμε τίποτε χαρτιά του στυλ των αξιογράφων της Diamond Vs Achtherm.

ΚΑΡ.ΦΙ.

Θεόδωρος Καρυώτης

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ο γιατρός Μανόλης Λαμπράκης έχει παρουσιάσει ως ηγέτες της END είναι κι ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, γνωστός κι από τους αγώνες του για την ΑΟΖ. Ο δρ. Λαμπράκης τον εμφάνισε ως αντιπρόεδρο της οργάνωσης. Ο καθηγητής Καρυώτης μας είπε ότι ο ίδιος έχει παραιτηθεί από την END και δεν έχει καμία σχέση με τον οργανισμό.

Τα υπόλοιπα που μας είπε, τον αφήνουμε να τα πει ή να τα γράψει όποτε ο ίδιος αποφασίσει. Ευχόμαστε να το πράξει το συντομότερο, για διαφύλαξη της προσωπικής και επιστημονικής του αξιοπιστίας. Γιατί το όνομά του ήταν αυτό που έπεισε αρκετούς, ακόμη και να διαβάζουν αυτές τις ιστορίες, που σε αντίθετη περίπτωση θα έριχναν στο spam.

ΚΑΡ.ΦΙ.

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου

Εγώ πάντως, περιμένοντας να δω τις αποδείξεις για τα 650 δις. κι επειδή αναγνωρίζω ως βάσιμους τους φόβους του γιατρού Λαμπράκη για τα «αντεθνικά κέντρα» που θα «υπονομεύσουν» την προσπάθειά του για τη σωτηρία της Ελλάδας (το «έκαναν» ήδη με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής»), θα προχωρούσα σε «προληπτικές κινήσεις» για να θωρακίσω το έθνος από τους «Σιωνιστές και Μασόνους» που το επιβουλεύονται. Επειδή λοιπό «είναι πολλά τα λεφτά» Αρτέμη και Μανόλη και φτάνουν και περισσεύουν, προσέξτε τι να κάνετε:

1.- Παίρνουμε 10 δισεκατομμύρια δολάρια και αγοράζουμε της New York Times, τη Wall Street Journal και το CΝΝ. Ετσι έχουμε φωνή και δεν θα φοβούμαστε τους σιωνιστές και τους τραπεζίτες.

2. Ξοδεύουμε $50 δισεκατομμύρια για να εκλέξουμε Ελληνα πρόεδρο στην Αμερική κι άλλα 50 για να στείλουμε 250 ομογενείς στη Βουλή και 51 στη Γερουσία! Τότε λοιπόν γιατρέ, καθιερώνουμε επίσημη γλώσσα στις ΗΠΑ τα ελληνικά (νομίζω τα αρχαία θα είναι καλύτερα), στέλνουμε και τον 6ο στόλο να καθαρίσει τους Τούρκους στην Κύπρο και την αεροπορία μας να ισοπεδώσει τα Σκόπια και βέβαια διασφαλίζουμε και την ΑΟΖ του Καστελόριζου και έχουμε εγγυημένα τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Μην ξεχνάς ότι ο στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είναι ο Ελληνοαμερικανός Τζέιμς Σταυρίδης και θα εργαστεί με «ενθουσιασμό»!!!!

3. Με τόσο στρατό, νομίζεις γιατρέ μου ότι η Μέρκελ, οι Ρότσιλδ, οι Μασώνοι κι οι Σιωνιστές θα τολμήσουν και να μιλούν ακόμη για ελληνικό και κυπριακό χρέος;

Όσο για τα υπόλοιπα 540 δισεκατομμύρια που θα περισσέψουν, νομίζω ότι θα πρέπει να διατεθούν για μία παγκόσμια εκστρατεία ισάξια του … Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

ΚΑΡ.ΦΙ.

Πηγή

Σχόλια μέσω facebook