Αξιότιμοι Κύριοι,
Βρισκόμαστε περίπου 2 εβδομάδες προ των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Βάσει του Νόμου θα έπρεπε να έχει ήδη συγκληθεί η Δια-παραταξιακή Επιτροπή από την οποία θα ετίθεντο οι όροι και οι κανόνες της προεκλογικής περιόδου. Στην επιτροπή αυτή σχεδιάζαμε να καταθέσουμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας.

Μία από τις προτάσεις που θέλαμε να καταθέσουμε είναι η αξιοποίηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, προτείνουμε για το σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές:
  1. Την ισότιμη κατανομή του χρόνου ομιλίας των Δημοτικών Παρατάξεων.
  2. Την κατανομή ίσου χρόνου στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις του συνδυασμού στον οποίον ο καθένας ανήκει.
  3. Την καθημερινή καταγραφή των δελτίων τύπου και των δραστηριοτήτων όλων των Δημοτικών Παρατάξεων.
  4. Την αναπαραγωγή, κατά τη διάρκεια του πρωινού, όλων των κεντρικών ομιλιών των Δημοτικών Παρατάξεων.
  5. Τη διενέργεια debate ανάμεσα στους υποψήφιους Δημάρχους Λαυρεωτικής, που θα αφορά κυρίως 2 θεματικές ενότητες: α) διαχείριση απορριμμάτων και περιβάλλον, β) προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και πολιτισμός. Το συντονισμό θα μπορεί να έχει η υπεύθυνη του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Καραγιώργου.
Με την υιοθέτηση των προτάσεών μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στην ενημέρωση των Δημοτών μας, έτσι ώστε την Κυριακή των εκλογών να κάνουν την ορθότερη επιλογή. Εμείς θα δεχθούμε το debate με όσους εκ των υποψηφίων αποδεχθούν την πρόταση.

04.05.2014

«ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»
ΚΑΜΑΡΙΖΑ – ΚΕΡΑΤΕΑ  – ΛΑΥΡΙΟ

http://eleftherespoleis.gr/images/eleftherespoleis.jpg