Διαψεύδουν αστυνομία και επιχείρηση ΑΝΙΜΑ CLUB, δημοσίευμα που αναφέρθηκε σε αλλοδαπό που δήθεν φωτογράφιζε παιδιά στον αθλητικό πολυχώρο και στο παρακείμενο Δημοτικό σχολείο.

Προσήχθη, επισημαίνει η αστυνομία, αλλοδαπός στο Α.Τ., αλλά αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τον ενοχοποιούν για οτιδήποτε.

Προκειμένου να ενημερωθούν γονείς του Σαρωνικού, οι οποίοι αναστατώθηκαν από το περίεργο δημοσίευμα, ο Δήμαρχος Σαρωνικού συγκαλεί αύριο Δευτέρα 3/4/2017 και ώρα 16:00 σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στην οποία θα παραβρεθεί και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στόχος του δημοσιεύματος ήταν ανταγωνιστικά επιχειρηματικά συμφέροντα που φωτογραφίζουν την επιχείρηση ΑΝΙΜΑ, στην οποία σύμφωνα με ανακοίνωσή της δεν λειτουργεί ο παιδότοπος την χειμερινή περίοδο, άρα δεν υπάρχουν παιδιά σ΄ αυτόν.

attikos.gr


Διαβάστε σχετικά:

Ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Σαρωνικού με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο  Γιώργος Σωφρόνης: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας»

Απριλίου 04, 2017

Ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Σαρωνικού με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο Γιώργος Σωφρόνης: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας»

Σαρωνικός, 4/4/2017 Με αφορμή δημοσίευμα σε διαδικτυακό μέσο, το οποίο δημιούργησε κλίμα ανασφάλειας σε γονείς, μαθητές και κατοίκου…