Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (8/8) η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Ολυμπιακού Λαυρίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και δυναμική, με τη διοίκηση να δεσμεύεται πως ο κάθε ένας από τη θέση που κατέχει θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για την πραγματοποίηση των στόχων.
Αρχικά συζητήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ εν συνεχεία προχώρησε η διαδικασία των εκλογών. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα δύο κεντρικά σημεία που συζητήθηκαν, αφορούσαν την ανδρική ομάδα, όπου φυσικά στόχος είναι ο πρωταθλητισμός στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ενώ από εκεί και πέρα υπήρξε κουβέντα και για τις Ακαδημίες.
Τόσο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Μιχάλης Τσίκλος όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. έχουν στόχο να αξιοποιήσουν πλήρως τα αναβαθμισμένα τμήματα υποδομής και να συνεχιστεί με το ίδιο μεράκι η η προσπάθεια, έτσι ώστε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό Λαυρίου έδειχναν ιδαίτερα ικανοποιημένοι με το γεγονός πως από την περασμένη σεζόν, πέντε νεαροί άσοι του εφηβικού ήδη έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα και έχουν τεθεί στις οδηγίες του κόουτς Γιώργου Δημητρόπουλου.
Όσον αφορά τα διοικητικά, εκτός Δ.Σ. είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος, ο οποίος τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικά.
Αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες:
1.Μιχάλης Τσικλος, 
2.Δημήτρης Δράκος, 
3.Φώτης Μαραγκός, 
4.Δημήτρης Κωστάλας 
5.Λαγωνικάκη Εύα, 
6.Παναγιώτης Μπόκολας, 
7.Θεοδοσία Μαντέλλου, 
8.Ευστάθιος Ζουμάς, 
9.Σπυρίδων Συρίγος, 
10.Γιώργος Τσούνης, 
11.Μαρίνος Σουλακέλης, 
12.Παναγιώτης Δράκος, 
13.Γιώργος Χαραμής.
http://pamebala.gr/