Η Κερατέα δείχνει έτοιμη για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία
Η Κερατέα δείχνει έτοιμη για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατέας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής των ανδρών. Η ομάδα των Μεσογείων νίκησε 3-2 στο τάι-μπρέικ τον πρωτοπόρο Οδυσσέα και έδειξε έτοιμη για την άνοδο.

Αυτή η επιτυχία αποκτάει μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς, πως οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πρώτα δυο σετ, με τους «κυανόλευκους» να μην τα παρατάνε και ούτε να το βάζουν κάτω, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την Κερατέα, καθώς ο Οδυσσέας μπήκε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 25-15.

Στο δεύτερο αν και έγινε μάχη και πάλι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία προς το τέλος και το κέρδισαν με 25-20, κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα ερχόταν η ήττα, οι «κυανόλευκοι» επιδεικνύοντας καρδιά… πρωταθλητή γύρισαν από την Κόλαση στον Παράδεισο παίρνοντας τη νίκη με ολική ανατροπή!

Αρχικά μείωσαν σε 2-1 σετ παίρνοντας το τρίτο με 25-22, κατόπιν ισοφάρισαν σε 2-2 κατακτώντας το τέταρτο με 25-23 και αναδείχθηκαν νικητές στο τάι-μπρέικ με 15-11, σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό της Κερατέας.

Τα σετ: 15-25, 20-25, 25-22, 25-23, 15-11

Η σύνθεση της Κερατέας: Μανιάτης, Παπασιδέρης Γ., Γεωργάς, Παπασιδέρης Δ., Εξαδάχτυλος, Κουτσούμης, Σιόλας (λίμπερο). Επαιξαν και οι Κωστακόπουλος, Ποθητάκης.

πηγή