Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Λαυρίου, στις 19/1/2017 στο Μηχανουργείο Λαυρίου.
Η εκδήλωση συμπεριελάμβανε μια ιδιαίτερη παρουσίαση  του έργου του Νομικού Προσώπου για το έτος 2016,  με την προβολή ενός βίντεο με εικόνες και μουσική, όπου παρουσιάστηκε η ποιοτική αναβάθμιση και η ανακαίνιση των δομών του «Κέφαλου». Τα μέλη του ΚΑΠΗ ενθουσιάστηκαν με την πρωτότυπη παρουσίαση και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στο Νομικό Πρόσωπο, στη διοίκηση και στο προσωπικό.

Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη  ευχαρίστησε για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Λαυρεωτικής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου και ιδιαίτερα τις διοικητικές υπηρεσίες του «Κέφαλου», για την πολύτιμη συνδρομή τους.
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς από μεριάς του, στο χαιρετισμό που απηύθυνε ανέφερε πως: «Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις. Φανταστείτε λοιπόν, τόσες εικόνες που είδαμε από το βίντεο που είχε ετοιμάσει η Πρόεδρος, πόσα πολλά λένε για το έργο του Νομικού Προσώπου. Παλιότερα, υπήρχε η νοοτροπία στο Δήμο να χτίζονται κτίρια και να μη συντηρούνται, με αποτέλεσμα να γίνονται ερείπια έπειτα από κάποια χρόνια. Αυτό, δεν ισχύει όμως για την παρούσα Δημοτική Αρχή, η οποία μέσω του ΝΠΔΔ Κέφαλος, επενδύει χρήματα στην ανακαίνιση και τη συντήρηση των κοινωνικών δομών, προκειμένου να προσφέρονται για χρήση από τους δημότες σε άριστη πάντα κατάσταση. Έτσι, το Νομικό Πρόσωπο επισκεύασε και αξιοποίησε τον παλιό Βρεφονηπιακό Σταθμό για χρήση από το Ειδικό Σχολείο, εγκαινίασε νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Λαύριο, αφού αποκατέστησε βλάβες του από την προηγούμενη χρήση του, ανακαίνισε πλήρως το ΚΑΠΗ Λαυρίου και αγόρασε καινούργιο όχημα για το Πρόγραμμα ΚΗΦΗ  μέσα σε 1 χρόνο.»
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του ΚΑΠΗ με το μαέστρο Ευτύχη Ζαρμπ, ενώ πέραν της πίτας, το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» πρόσφερε κεράσματα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Εμείς ευχόμαστε σε όλα τα μέλη καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο!  


Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας