Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κερατέα λόγω εκδηλώσεων εορτασμού του Αγ. Πνεύματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγίου Πνεύματος.

Ειδικότερα για την Κερατέα:

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων θα ισχύσει στην Π. Ε. Ο Αθηνών – Λαυρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Χ.Θ. 37.000 και 39.000 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, την 22.06.2013 από τις 15.00΄έως τις 02.00΄της επομένης, καθώς και στις 23 και 24.06.2013 από τις 08.00΄έως 02.00΄της επομένης.

Η κίνηση των οχημάτων από Αθήνα προς Κερατέα και αντίστροφα, θα πραγματοποιείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαυρίου, στην περιοχή του οικισμού Πέτα Κουβαρά, αριστερά προς Κουβαρά, δεξιά προς Κερατέα, συνέχεια Κυπρίων Αγωνιστών, δεξιά Φειδίου, συνέχεια Λ. Αθηνών – Λαυρίου και αντίστροφα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και στάθμευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια μέσω facebook