Εκτός βουλής ο Θ. Μπούρας (Περιφέρεια Αττικής) σε περίπτωση θετικής απόφασης στην προσφυγή Στυλιανίδη


Η προσφυγή του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη για να κερδίσει την έδρα στην τριεδρική Ροδόπη όπου η ΝΔ είχε βγει δεύτερη αλλά δεν έχει εκπροσώπηση στη Βουλή λόγω της στρέβλωσης του εκλογικού συστήματος θα έχει θετική εισήγηση σύμφωνα με πληροφορίες.

Η οριστική απόφαση βέβαια θα βγει από το εκλογοδικείο μετά και την αποχή των δικηγόρων αφού η υπόθεση υπό κανονικές συνθήκες θα συζητούνταν στις 8 Ιουνίου.

Πάντως η αυτή η απόφαση θα εχει και παράπλευρες απώλειες αφού το σύνολο των εδρών των κομμάτων δεν αλλάζει άλλα θα υπάρξουν καραμπόλες σε επίπεδο προσώπων.

Μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη πάντως έχουν προσφύγει ακόμα ο Στέφανος Γκίκας και ο Αλέκος Κοντός που εκλέγονταν στις τριεδρικές της Κέρκυρας και της Ξάνθης αντίστοιχα.

Στην περίπτωση που το εκλογοδικείο αποφασίσει θετικά για τους τρεις πρώην γαλάζιους βουλευτές τότε οι Στυλιανίδης, Γκίκας και Κοντός επιστρέφουν στο κοινοβούλιο αφήνοντας εκτός την Κατερίνα Παπακώστα στη Β΄ Αθήνας, τον Θανάση Μπούρα στην Περιφέρεια Αττικής και την Έλενα Ράπτη στην Α’ Θεσσαλονίκης, αφού θα πάρουν τις έδρες που χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη, Κέρκυρα και Ξάνθη.

Πηγή: 15minutes.gr
Σχόλια μέσω facebook
  Τι κρύβεται πίσω από την εκτέλεση στα "Βλάχικα". Ο «πόλεμος», με 40 νεκρούς, δύο μαφιόζικων φατριών της Μαυροβούνιας μαφίας στην Ελλάδα