ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την παρουσία πολλών μελών & φίλων του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος, κ Παναγιώτης Τσίχλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Ιωάννης Συρίγος, ο τοπικός σύμβουλος Λαυρίου και Καμάριζας κ. Γεώργιος Σγαρδέλης, η κα Ασπασία Αργεντίνη, o επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου μας και Γραμματέας του Διασυλλογικού κ. Μάριος Ναυπλιώτης, ο πρόεδρος του Διασυλλογικού και της Τσονίμας κ. Νικηφορος Φραντζέσκος, ο Ταμίας του Διασυλλογικού κ. Αντωνιαδης, ο Πρόεδρος του Πανοράματος και Αντιπρόεδρος του Διασυλλογικού κ. Θεμιστοκλής Μακαντάσης.
Η αίθουσα του Συλλόγου είχε διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν το κρασάκι, το τσιπουράκι και τους γευστικούς μεζέδες με την παρέα τους, ενώ υπήρχε έκθεση ζωγραφικής με τα έργα μικρών και μεγάλων, αποτέλεσμα των δημιουργικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου.


Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που πρόσφεραν τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο αγορά, τον Ταμία του Συλλόγου Κώστα Πολίτη για τη προσφορά της πίτας, το μέλος του Δ.Σ. Συμεών Πετραδάκη για τη προσφορά του σε μεζέδες, όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος για ακόμη μια χρονιά μας πρόσφερε το φλουρί της πίτας.

Και του χρόνου!

Ακολουθεί ο απολογισμός της χρονιάς σε video