Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Κερατέας προτίθεται να ξεκινήσει βιωματικό σεμινάριο εξάμηνης διάρκειας στην αίθουσα εκδηλώσεων-θεατράκι του 2ου Δημοτικού, με στόχο την αυτογνωσία, την αυτοανάπτυξη και την αυτοενίσχυση των γονέων.  Όλο το σεμινάριο θα διεξάγεται μέσω της μεθόδου του θεατρικού παιχνιδιού, μιας εκπληκτικής και εναλλακτικής μεθόδου εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης,  αυτοθεραπείας και παιχνιδιού.

Βασικός εμψυχωτής και υπεύθυνος σύμβουλος του σεμιναρίου θα είναι ο κος Πετεβής Μιχάλης, (καθηγητής μουσικής, πιστοποιημένος Σύμβουλος καριέρας- Επαγγελματικού Προσανατολισμού, συμβουλευτικής ψυχολογίας  και εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού).
Στόχος του σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τους γονείς με το βαθύτερο εαυτό τους  χρησιμοποιώντας τη σωματική έκφραση, την αναπαράσταση και το παιχνίδι ρόλων, βοηθώντας τους να αναπτύξουν μέσα από την κατανόηση, την αποδοχή, την ενσυναίσθηση, τη συνεργασία και τη στήριξη της ομάδας, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ως άνθρωποι και ως γονείς. Το θεατρικό παιχνίδι επιτρέπει στον άνθρωπο να εκφραστεί συνολικά, να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, να ευαισθητοποιηθεί και να επικοινωνήσει.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα, ημέρα Σάββατο ανά δεκαπενθήμερο και ο κύκλος  του θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου. Κάθε συνάντηση θα είναι πεντάωρης διάρκειας, το κόστος για τον κάθε συμμετέχοντα θα είναι συμβολικό  και τα έσοδα θα καλύπτουν αποκλειστικά και μόνο την αμοιβή του βασικού εμψυχωτή και της ομάδας του.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε:

α) κα  Πανταζή Ξένια:  6972.032.516                                                                                    β) κα  Ρουμπάνη Ιωάννα:  6983.417.133
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ