Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η προγραμματισμένη πρώτη εκδρομή του ορειβατικού – πεζοπορικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» στην περίφημη Δημητσάνα Αρκαδίας.

Η πορεία ξεκίνησε περίπου από το χωριό Ζάτουνα με κατεύθυνση την Μονή Φιλοσόφου όπου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε τη περίφημη αυτή Μονή  του 17ου αιώνα  την επονομαζόμενη “Αρχόντισσα του Φαραγγιού” του Λούσιου, πλούσια σε ιστορία και σε φυσική ομορφιά. 

Ακολούθησε κατάβαση στον ποταμό Λούσιο, στην συνέχεια επιστροφή στο Μοναστήρι και πορεία προς το Μουσείο Υδροκίνησης μέσα από μονοπάτια υπέροχα αλλά λίγο ανηφορικά και δύσκολα.

Συνολικά διανύθηκαν περίπου 18 χλμ πορείας. Μια ομάδα καταπληκτική που πραγματικά υπερέβαλλε εαυτόν. Οι διοργανωτές είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους.
Καλή ξεκούραση και καλή αντάμωση στην επόμενη εκδρομή.Υ.Γ. Φωτογραφίες από την εκδρομή μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: https://photos.google.comhttps://lh3.googleusercontent.com/1-icTFKT_YRoNT4TrJevhuCnUTVEBWLxksLpHaUYRyajWk4af6ReEKYtR5NL905cGgyyDNuZ4pDZuoZH1NcC3h-7hxcKhsFPI27i1tFrZcoULRrb7warglvGPgMT7Doh3cRuCgGDNoqUQP2Y
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail): [email protected](function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


Δημητσάνα με 13€.ΑΟ Νίκη Κερατέας.
Posted by Lavrio Lavreotikis on Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟ Νίκης Κερατέας, προς Δημητσάνα. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA