Διάλογος της κυβέρνησης με κατοίκους και φορείς για τον ΧΥΤΑ στην Κερατέα


«Να χαμηλώσουν οι τόνοι»

Η επόμενη μέρα στην Κερατέα μετά τα ολονύχτια επεισόδια
Η επόμενη μέρα στην Κερατέα μετά τα ολονύχτια επεισόδια

Αθήνα
Ανοιχτή στο διάλογο με κατοίκους και φορείς της Κερατέας εμφανίζεται η κυβέρνηση, μετά και τις νέες συγκρούσεις με την αστυνομία για το θέμα κατασκευής του ΧΥΤΑ.
Στη 1 το μεσημέρι ο νέος δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής συναντάται με τον υπουργό Εσωτερικών, Γ.Ραγκούση και την υπουργό Περιβάλλοντος, Τ.Μπιρμπίλη για το επίμαχο θέμα.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη απηύθυνε έκκληση προς όλους να χαμηλώσουν οι τόνοι. Αυτό που γίνεται στην Κερατέα είναι κατανάλωση δυνάμεων που δεν την επιθυμεί κανείς, είπε. «Μπορούμε να τα βρούμε» πρόσθεσε, καλώντας τις τοπικές κοινωνίες να δείξουν κατανόηση.
Η ίδια πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. «Κάνουμε ανοιχτό διαγωνισμό για όλες τις μοντέρνες τεχνολογίες. Μπορούν όλοι να στείλουν τις προτάσεις τους» τόνισε.
Η κ.Τζάκρη πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι της Κερατέας δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για το θέμα του ΧΥΤΑ.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει, η πολιτεία είναι απούσα και έχουν βάλει μπροστά τους αστυνομικούς αλλά δεν αφορά την αστυνομία η δημιουργία ΧΥΤΑ,δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σπύρος Κρικέτος.
«Θα έχουμε δυσάρεστα στην Κερατέα, φοβάμαι τα χειρότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΔΟΛ
Σχόλια μέσω facebook