Στο εδώλιο του κατηγορουμένου έβαλε να καθίσουν μαζί με την ίδια τα δύο ανήλικα παιδιά της η 26χρονη, η λεγόμενη και «φόνισσα του Κορωπίου», κίνηση που προκάλεσε ένταση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεση. Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Ιουλίου λόγω αποχής των δικηγόρων.

Εντονη δυσαρέσκειά για αυτήν την πράξη εξέφρασε στην «Espresso» η αδελφή της 35χρονης, που δολοφονήθηκε από την 26χρονη σύντροφο του συζύγου της.

«Ενα σόου εντυπωσιασμού για τους ενόρκους και τους δικαστές έδωσε. Τώρα θυμήθηκε ότι είναι μάνα; Οταν σκότωνε την αδελφή μου μπροστά στα μάτια των παιδιών της, δεν το θυμόταν;» αναφέρει η Ελλη, που έχει αναλάβει μαζί με τον παππού των παιδιών την ανατροφή τους.

«Εχουν ακόμα εφιάλτες»

Η αδελφή της άτυχης 35χρονης περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, ηλικίας 11 και 13 ετών. «Τα παιδιά, που είδαν τη μητέρα τους να μαχαιρώνεται, έχουν εφιάλτες ακόμα. Ο μικρός είναι σε άρνηση και κάθε πρωί ξυπνάει νομίζοντας ότι η μητέρα του είναι σε ταξίδι και θα επιστρέψει» εξηγεί.

Οταν η συζήτηση έφτασε στον 41χρονο , ο οποίος έγινε η πέτρα του σκανδάλου, αφού είχε αποκτήσει και δύο παιδιά με την «παράνομη» σύντροφό του και κατηγορούμενη, η Ελλη μίλησε για αδιαφορία. «Δεν βλέπει τα παιδιά. Δύο φορές στην αρχή επιχείρησε να τους μιλήσει και ο μεγάλος αρνήθηκε. Για εκείνον υπάρχουν μόνο τα παιδιά της φόνισσας». Ο δικηγόρος της οικογένειας, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Η δολοφόνος με τη στάση της προκαλεί την οικογένεια του θύματος. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι επρόκειτο για ψυχρή δολοφονία μπροστά στα παιδιά του θύματος».

Το φονικό έγινε βράδυ της 4ης Αυγούστου του 2016, όταν η 26χρονη επισκέφτηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της. Επειτα από έναν έντονο καβγά έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε πέντε θανατηφόρα χτυπήματα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών της.