ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Κουντουριώτη 1 Λαύριο – 19500

Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου:
Σταματίνα ΚωστάκουΚερατέα 28/4/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Αισιόδοξο το σκηνικό στη συνάντηση για την ΚερατέαΘετικό κλίμα και χαμηλοί τόνοι ήταν ό,τι επικράτησε στην πολυσυζητημένη συνάντηση μεταξύ της Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τίνας Μπιρμπίλη, του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ηλία Λιακόπουλου και του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Κώστα Λεβαντή.

Ο κ. Λεβαντής, που είχε μαζί του εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και φορέων της περιοχής, δήλωσε ότι σήμερα επιβεβαιώθηκε πως υπάρχει θέληση για κοινά αποδεκτή λύση και από τις δυο πλευρές. Ο διάλογος θα συνεχιστεί σε αυτή την κατεύθυνση την επόμενη Τετάρτη 4 Μαΐου με στόχο να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας στερεών αποβλήτων μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Λαυρεωτικής παρουσίασαν για άλλη μια φορά αναλυτικά τις προτάσεις και τις θέσεις τους για επιλογή μεθόδου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων των Δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού, φιλικής προς το περιβάλλον, σύμφωνης με την ισχύουσα νομοθεσία και σε έκταση του ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας.Σταματίνα Κωστάκου
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου
Δήμου Λαυρεωτικής