ΣΥΣΣΩΜΗ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2017
Εντελώς αιφνιδιαστικά, ιδιοκτήτες  στους Δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής και πρωτόκολλα αποζημιώσεων για ιδιοκτησίες τις οποίες οι ίδιοι και οι δικαιοπάροχοί τους νέμονταν καλόπιστα επί δεκαετίες.
Αποτέλεσμα είναι οι πολίτες αυτοί να πρέπει να προσφύγουν σε χρονοβόρους και πολυέξοδους δικαστικούς αγώνες προκειμένου να διαφυλάξουν τις ιδιοκτησίες τους.


Για να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτό η βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου κατέθεσε Τροπολογία την οποία και ανέλυσαν και υποστήριξαν από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γραμματέας της Κ.Ο. κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.


Ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Με την τροπολογία της κ. Χριστοφιλοπούλου δίνεται οριστική λύση το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες, σε αντίθεση με την τροπολογία που κατατέθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία προτείνει απλώς την αναστολή είσπραξης και εκτέλεσης των πρωτοκόλλων διοικητικής αποβολής. Η κυβέρνηση να κάνει δεκτή την τροπολογία της κ. Χριστοφιλοπούλου που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τροπολογίες που κατατέθηκαν και από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε: «Οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής είναι ανάστατοι και όμηροι της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.). Η κυβέρνηση πρέπει να δεχτεί την τροπολογία της κ. Χριστοφιλοπούλου που λύνει συνολικά το ζήτημα».
logosedited
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διαβάστε σχετικά:
Αναστολή προστίμων για αυθαίρετα στο Λαύριο ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μαρτίου 28, 2017

Αναστολή προστίμων για αυθαίρετα στο Λαύριο ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τροπολογία με την οποία αναστέλλεται η έκδοση, η βεβαίωση, η είσπραξη και η εκτέλεση Πρωτοκόλλων Διοικητικής Αποβολής, Πρωτοκόλλων Καθορ…
Σχόλια μέσω facebook