Φωτογραφίες απο τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Συγκλονιστικά είναι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα επεισόδια που ξεκίνησαν νωρίτερα και εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα στο Σύνταγμα.

Η μεγαλειώδης πορεία που ξεκίνησε νωρίς το πρωί αμαυρώθηκε από τους κουκουλοφόρους που άρχισαν λίγο πριν τις 14:00 να σπάνε τα πάντα στο πέρασμά τους και να συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Δείτε καρέ – καρέ τις φωτογραφίες από τα πρακτορεία αλλά και από τους χρήστες των social networks:


Αστυνομική βία & κατά δημοσιογράφων

Πριν από λίγο, ενημερωθήκαμε ότι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους του zougla.gr , σπάζοντας την κάμερα που είχαν μαζί τους. Παράλληλα, συνέλαβαν τον ένα από τους δύο δημοσιογράφους.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό βίας κατά των δημοσιογράφων, αφού ένας φωτορεπόρτερ βρίσκεται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο, να προσθέσω και την προσωπική μου εμπειρία. Καθώς διέσχιζα την Ιπποκράτους, στο ύψος της Σόλωνος τα ΜΑΤ με συνέλαβαν και απαίτησαν να μου κάνουν σωματικό έλεγχο, χωρίς να έχω μαζί μου ούτε τσάντα, ούτε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο παρά μόνο την φωτογραφική μου μηχανή.

Ο κόσμος που μαζεύτηκε ζητούσε επιτακτικά από την αστυνομία να με απελευθερώσουν καθώς δεν υπήρχε λόγος σύλληψης…

Ύστερα από λίγη ώρα, ενώ μου έκαναν σωματικό έλεγχο και εξέτασαν τα προσωπικά μου αντικείμενα , με άφησαν ελεύθερο.

Αυτή είναι η δημοκρατία του «σοσιαλιστικού» ΠΑΣΟΚ….

Στους 21 οι τραυματίες από τα επεισόδια 

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των τραυματιών από τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα.

Στους 21 έφτασαν οι μέχρι στιγμής τραυματίες εκ των οποίων 15 είναι αστυνομικοί και 6 οι πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρονται σε δημόσια νοσοκομεία για να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες ενώ πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την πλατεία Συντάγματος.

153 πολιτικά πτώματα εναντίον 11 εκατομμυρίων πολιτών – Ποιός θα νικήσει;

Με την σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ελλήνων πολιτών δόθηκε η χαριστική βολή στα 153 πολιτικά πτώματα της κοινοβουλευτικής μειοδοσίας του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΓΣΣΕ, ο αριθμός των διαδηλωτών υπερέβη τις 500.000, ενώ η αστυνομία εκτιμά το πλήθος σε 200.000. Σε κάθε περίπτωση, ο Παπανδρέου και οι 153 συνεργοί του στην καταστροφή της Ελλάδος, έλαβαν σήμερα το πλέον ηχηρό ράπισμα.

Είμαι περίεργος αν ο Παπανδρέου, πηγαίνοντας την Κυριακή στις Βρυξέλλες, για την σύνοδο κορυφής, θα τολμήσει να επαναλάβει τις γνωστές ηλιθιότητες που εκστομίζει, ότι δήθεν ο Ελληνικός λαός στηρίζει τις προδοτικές επιλογές του και το εθνοκτόνο έργο του.

Η σημερινή μαζική συμμετοχή των Ελλήνων σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις πόλεις της χώρας, είναι η αδιάψευστη απόδειξη της λαϊκής οργής και αντίδρασης απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Η σημερινή λαϊκή αφύπνιση προκάλεσε σεισμό. Και με τον σεισμό αυτό, οι ετοιμόρροποι παπαβενιζέλοι θα καταρρεύσουν.

Παράλληλα, οι Έλληνες έστειλαν σήμερα, για πολλοστή φορά, το ίδιο μήνυμα προς τους 153 πρόθυμους για όλα και σε όλα βουλευτές, που θα υπερψηφίσουν το φορολογικό πολυνομοσχέδιο. Η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν. Η πορεία τους προς το Γουδί είναι μονόδρομος και δεν έχει επιστροφή.

 Πηγή 123
logioshermes.blogspot.com 
Σχόλια μέσω facebook