Το ζώο χρειάζεται θεραπεία επειγόντως…

Στο www.zoosos.gr απευθύνθηκε η Μαρία Αποστολοπούλου για να σωθεί ένα άρρωστο σκυλί που περιφέρεται στην περιοχή Βρωμοπούσι Κερατέας καθώς ο αρμόδιος Δήμος Λαυρεωτικής όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει, αλλά η αρμόδια υπάλληλος ουσιαστικά κρύβεται και δεν απαντάει ούτε το τηλέφωνο.

Η κα Αποστολοπούλου μας εξήγησε ότι είναι άνεργη μένει στην Καλλιθέα και πηγαινοέρχεται δύο φορές για να δώσει τροφή στο ζώο αλλά δεν μπορεί να καλύψει το κόστος της νοσηλείας του γι’ αυτό και απευθύνθηκε ανεπιτυχώς στην δημοτική αρχή. 
Πήρε δεκάδες φορές τηλέφωνο από τις 4 Μαΐου που η κατάσταση του ζώου χειροτέρεψε αλλά η αρμόδια υπάλληλος μονίμως… «απουσιάζει», ή όταν κάποιος απαντάει δηλώνει ότι ο συγκεκριμένος δήμος δεν ασχολείται με σκυλιά από αυτή την περιοχή αν και είναι στα διοικητικά του όρια…

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαυρωτικής οι δράσεις για τ’ αδέσποτα είναι ανύπαρκτες και δυστυχώς μόνο κάποιοι φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής παλεύουν με δικά τους έξοδα και κόπο να βοηθήσουν πλάσματα που υποφέρουν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε το ζώο επικοινωνήστε με την κα Αποστολοπούλου μέσω facebook εδώ.

Πηγή ενημέρωσης: www.zoosos.gr