Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Λαυρίου Σταύρος Παπασταυρόπουλος, για τη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για το Δευτέρα 2 Ιουλίου, όπου θα συζητηθεί ο διαχειριστικός έλεγχος της περιόδου του τέως Δημάρχου Δ. Λουκά.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 2-7-2012, ολοκληρώνεται ο κύκλος ελέγχου διαχείρισης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Λουκά, με την απόφαση που πρόκειται να ληφθεί για το κλείσιμο και της δεύτερης Δημοτικής Επιχείρησης «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΑΥΡΙΟΥ Α Ε» , η οποία βρίθει σκανδάλων, διαφθοράς, και παρανόμων πράξεων.
Δυστυχώς η συμπεριφορά της Προέδρου του Δ Σ, η οποία – ελπίζω μόνο από άγνοια- καταστρατηγεί συνεχώς τον κανονισμό, μεθοδεύει έτσι την διαδικασία ώστε σοβαρά θέματα να συζητούνται μεταμεσονύκτιες ώρες. 
Επί πλέον, επειδή η συμπεριφορά της επανειλημμένα είναι ιδιαίτερα προσβλητική προς τους Λαυριώτες Δημοτικούς Συμβούλους και τους κατοίκους της πόλης μας γενικότερα, θα επιθυμούσαμε να της υπενθυμίσουμε -αν και το γνωρίζει ήδη- ότι στην πόλη μας δεν διαχωρίσαμε ποτέ τους ανθρώπους ούτε από την καταγωγή τους, ούτε από την θρησκεία τους, ούτε από την σεξουαλική τους προτίμηση και θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική όταν αναφέρεται σε αυτούς.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα μεταδοθεί από το τοπικό ραδιόφωνο και τους ισοτόπους lavriaki.gr και zougla.gr.

                                                             ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ