Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Λαύριο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία και μας υποδέχεται το Σάββατο 11 Αυγούστου, στο Λαύριο, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Περίοδος πιέσεων, αλλαγών αλλά και ανά στιγμές πρωτόγνωρων καταστάσεων για τη χώρα μας και στη θέση των εναλλασσόμενων συναισθημάτων, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό. Με  ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του στην εμπειρία ενός πραγματικά αξέχαστου live.
«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς», το νέο single «3 Ζωές» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με φίλους του. Φυσικά δεν λείπουν από το πρόγραμμα παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Μόνο στα Όνειρα», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα.
Info:
Λαύριο – Τεχνολογικό Πολιτιστικό Κέντρο
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ,  Ταμείο 15 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση εισιτηρίων: Public, καταστήματα Must, Livetickets.gr, Ticketservices.gr
Διοργάνωση Παραγωγής: Live2, www.live2.gr, Τηλ: 210 7475080
Πρόγραμμα συναυλιών:
27/7    ΚΕΡΑΜΩΤΗ -ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΛΑΪ ΣΤΟ ΚΥΜΑ
1/8   ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 
2/8   ΧΑΝΙΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
5/8   ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – RIVER PARTY
7/8  ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
11/8  ΛΑΥΡΙΟ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
13/8 ΑΝΔΡΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
2/9   ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ
11/9  ΒΥΡΩΝΑΣ- ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Σχόλια μέσω facebook
  Πατούλης: Το 2020 θα είναι έτος ανακύκλωσης για την Αττική η οποία θα κάνει ουσιαστική επανεκκίνηση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων