Μεταγραφική έκπληξη από την ΑΠΕ Λαυρεωτική, που κατάφερε να κλείσει τον Τζόι Σεΐτι, ο οποίος απασχόλησε ένα σωρό ομάδες! Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε πέρυσι εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα του Κεραυνού Κερατέας (8 γκολ, 12 ασίστ), συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Πολύμερου και τη νέα σεζόν θα φορά τα χρώματα της ΑΠΕΛ. Αξίζει να σημειώσουμε πως σημαντικό ρόλο στο να καταλήξει ο παίκτης στην Λαυρεωτική και να πει το ναι στην πρόταση που του έγινε, έπαιξε η παρουσία στον πάγκο του Θανάση Πετούρη, με τον οποίο ο Σεΐτι συνεργάστηκε άψογα πέρυσι το πρώτο εξάμηνο τον Κεραυνό. Ο 20χρονος εκτός από τον Κεραυνό Κερατέας έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στον Ακάδημο Αμαρουσίου (Α’ ΕΠΣΑ) σε ηλικία 16 ετών και είναι δεδομένο πως αν αγωνιστεί στην ΑΠΕΛ σύμφωνα με τις ικανότητες και το ταλέντο του θα κάνει τη διαφορά.

Ο Τζόι Σεΐτι αμέσως μετά τις υπογραφές προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του, τον Κεραυνό, ενώ μίλησε φυσικά και για την Λαυρεωτική: «Θέλω να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου, τον Κεραυνό Κερατέας και τον πρόεδρο Θανάση Μακροδημήτρη. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Πάσχο για την βοήθεια της μεταφοράς. Όσον αφορά τη νέα μου ομάδα, ελπίζω όλα να πάνε καλά και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που με τίμησαν με τις προτάσεις τους αλλά έπρεπε να επιλέξω μια ομάδα κι αυτή είναι η ΑΠΕΛ».

Από εκεί και πέρα η ΑΠΕ Λαυρεωτική μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις, κάτι που προανήγγειλε και η διοίκηση!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Πολύμερος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση με αφορμή το χτίσιμο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του: «Η ομάδα μας ενωμένη συνεχίζει τις προσπάθειες της για ενίσχυση σε όποια σημεία χρειάζεται προσθέτοντας νέους παίχτες στο δυναμικό της. Η διοίκηση σε αγαστή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας επιλέγουν προσεκτικά τους παίχτες που θα ενισχύσουν το αγωνιστικό προφίλ της προκειμένου οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν.

Γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από δήθεν παράγοντες προκειμένου να μην προσχωρήσουν παίχτες που παρακολουθεί η ομάδα στους κόλπους της. Οι προσπάθειες αυτές φυσικά πέφτουν στο κενό καθώς η διοίκηση της ομάδας μας έχει δημιουργήσει υγιείς συνθήκες που την καθιστούν ισχυρή στις διαπραγματευτικές της κινήσεις. Όσοι επιθυμούν το αντίθετο εκτός ομάδας απλώς ματαιοπονούν.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν ακάθεκτοι και ανεπηρέαστοι να αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις με παίχτες που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα παρακάμπτοντας τις όποιες κακοηθέστατες εξωτερικές παρεμβολές γίνονται εκ του πονηρού. Η ομάδα κοιτάει μόνο μπροστά τα καλυτερα ερχονται».

http://pamebala.gr/