Μία όχι και τόσο αθώα γκάφα
Με περισσή αυτοθυσία και σχεδόν με λυγμό στη φωνή ο Υπουργός ΠροΠο πριν από μερικές ημέρες διατυμπάνιζε στην αίθουσα του Ελληνικού Ελεύθερου (;;;;;) Κοινοβουλίου, με την αφορμή επίκαιρης ερώτησης, πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στην Κερατέα για την προστασία των κατοίκων της περιοχής και των περιουσιών τους.
Πράγματι, διαπιστώσαμε μόλις την περασμένη Πέμπτη το πρωί, πως τα ΜΑΤ βρίσκονται στην περιοχή ΜΑΤεζα (αν δεν ξέρετε που είναι, ρωτήστε οποιοδήποτε μέλος της επίλεκτης αυτής ομάδας προστασίας των πολιτών που έχουν τελευταία αναπτύξει δράση σε όλην την επικράτεια, είναι σίγουρο πως με τρόμο και αγανάκτηση θα σας οδηγήσουν στο σωστό σημείο) για να προστατέψουν την πολύπαθη Κερατέα από τα κάθε λογής κακοποιά στοιχεία που συρρέουν σε αυτήν.
Και για του λόγου το αληθές, ακούστε το εξής καταπληκτικό και ηρωικό επίτευγμα, για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ΠροΠο, τον κ. Διοικητή των ΜΑΤ εδώ (Μπόμπο τον λένε νομίζω;;;, – Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!) τον αυτοθυσιαζόμενο μεγαλοεργολάβο που έχει αναλάβει με την παρουσία των μηχανημάτων του και με έξοδα από τη φορολογία των πλούσιων φορολογούμενων κατοίκων όλης της Ελλάδας, να επισείει σωρεία προστατευτικών δράσεων από μεριά των ΜΑΤ και εναντίον των εργολαβοφάγων κατοίκων της Κερατέας, και τέλος φυσικά όλα τα θαρραλέα παλληκάρια όλων των βαθμών, που παραβρίσκονται στο χώρο:
Την περασμένη Πέμπτη το πρωί, λοιπόν, επιχείρησε να περάσει από το μπλόκο των ΜΑΤ στη θέση Οβριόκαστρο Κερατέας με κατεύθυνση προς την πόλη της Κερατέας ένα πούλμαν γεμάτο τρομακτικούς και φοβερούς επιβάτες. Οι ένδοξες δυνάμεις των ΜΑΤ, φοβούμενοι μήπως οι επιβαίνοντες στο όχημα αποτελούσαν θανάσιμο κίνδυνο για τον άμαχο πληθυσμό της άμοιρης αυτής πόλης, και εφαρμόζοντας τις επιταγές του ΠροΠο να προστατέψουν πάσει θυσία την περιοχή από την ανεπιθύμητη εισβολή ταραχοποιών στοιχείων, ενημέρωσαν τον οδηγό του λεωφορείου πως αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που του επέτρεπαν να χρησιμοποιήσει το δημόσιο δρόμο και ότι πλέον θα έπρεπε να κινείται σε σπασμένους, αναμπουμπουλιασμένους και σε μεγάλο βαθμό επικίνδυνους παράπλευρους χωματόδρομους της γύρω περιοχής.
Με μεγάλη ανακούφιση οι κάτοικοι της Κερατέας άκουσαν αυτό το θαρραλέο φιρμάνι των δυνάμεων προστασίας τους. Πιο μεγάλη ακόμα ήταν η ανακούφιση που ένιωσαν, όταν έμαθαν ποιοι ήταν οι φρικτοί αυτοί ταραχοποιοί που με τόση αυτοθυσία αποτράπηκαν από τα θαρραλέα μας ΜΑΤ.
Επρόκειτο για το αγώγι των οκτάχρονων έως δεκαεξάχρονων μαθητών των σχολείων της Κερατέα, που μεταφέρονταν από το Σχολικό για να πάνε στο σχολείο τους!! Τι θράσος και αυτό από τους μαθητές να θέλουν να πάνε σχολείο!!!!
Μπράβο βρε παιδιά των ΜΑΤ, καλά μας προστατεύετε από τους Τρομοκράτες.
Ποιος ξέρει, ποια τρομερή δολοφονική απόπειρα θα διέπρατταν αυτοί οι σεσημασμένοι κακοποιοί επιτιθέμενοι στις τυρόπιτες και τις μπουγάτσες του σχολικού κυλικείου τους ή – ακόμα χειρότερα – μαθαίνοντας ΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!! Πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν ο ΠροΠο και οι Συν Αυτώ. Φυσικά όλα αυτά για να μας προστατέψουν από το κακό!
Και πάλι μπράβο σας βρε παιδιά. Μόνο τέτοια στην καριέρα σας!!
λαυριωτική (αναγνώστης)