ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Ο Αγροτικός συνεταιρισμός Κερατέας κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και τους έχοντες αγροτικής απασχόλησης οτι :
  Η έκδοση άδειας αγροτικού αυτοκινήτου καθώς κι η διατήρηση των υπαρχόντων αδειών εκτός των άλλων απαιτεί πλέον την ύπαρξη από τον ιδιοκτήτη δήλωση Ενιαίας Ενίσχυσης ( ΟΣΔΕ ) κι εγγραφή στο Μητρώο Αγροτικής  Εκμετάλλευσης .
   Η υποβολή Δηλωσης ΟΣΔΕ για το έτος 2017 λήγει στις 15 Μαΐου 2017.
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας.

                                   Αγροτικός Συνεταιρισμός ΚερατέαςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας, ύστερα απο σχετική ενημέρωση που έγινε απο το υποκατάστημα Λαυρίου της Εθνικής Τράπεζας, σας ανακοινώνει οτι:
   Oι δικαιούχοι επιδότησης ενιαίας ενίσχυσης δύναται να βγάζουν « Κάρτα Αγρότη » με την οποία θα λαμβάνουν ποσοστό 80% επί του τελικού ποσού Αγροτικής ενίσχυσης κατά τη χρονική περίοδο έως την καταβολή της. Έτσι θα μπορούν να καλυφθούν ανάγκες ρευστότητας (αγορά λιπασμάτων, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τέλη κυκλοφορίας, οφειλές δημοσίου κ.τ.λ).
   Η εξόφληση της θα γίνει αυτόματα με την πίστωση του ποσού της βασικής ενίσχυσης.
   Σημειώνεται ότι και άλλες τράπεζες προσφέρουν την προαναφερόμενη κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις τράπεζες και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας .
                                   Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας