Σήμερα 19/3/2015, με πρωτοβουλία του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Γυμνασίου Κερατέας, και με την συμμετοχή όλων των μαθητών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο προαύλιο του σχολείου μας, το πρώτο μέρος μιας σειράς δράσεων, που έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της της σχολικής και κάθε είδους βίας!

Ο λόγος ο οποίος οδήγησε τους μαθητές να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τις τσάντες τους, ήταν επειδή ήθελαν με τον δικό τους τρόπο να ευαισθητοποιήσουν εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και πολίτες αυτής της Χώρας, να δράσουν ενάντια στον εκφοβισμό που βιώνουν παιδιά της ηλικίας μας και όχι μόνο. 
Το επεισόδιο και ο φρικτός θάνατος του συνανθρώπου μας, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ήταν η αφορμή να δράσουμε ενάντια του φαινομένου αυτού! Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Περιμένουμε την υποστήριξη όλων! 
Εμείς ως παιδιά, δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε για μια κοινωνία που θα τους αποδέχεται όλους και θα έχει ως βασικό άξονα την αγάπη μεταξύ πολιτών, γιατί η αγάπη όταν είναι ουσιαστική ενώνει, δεν χωρίζει!
15μελές Μαθητικό Συμβούλιο Γυμνασίου Κερατέας

Διαβάστε σχετικά:

thumbnailΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού σχολείου, το σχολείο μας έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τις παρακάτω δράσεις:1. Επιμόρφωση των μαθητών της Α΄Γυμνασίου από το Τμήμα Επισκεπτρ…