Στην μνήμη του παλαίμαχου προπονητή, ποδοσφαιριστή αλλά και Προέδρου της ομάδας της Κερατέας, Λάκη Λιούμη, διεξήχθη την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, φιλικός- φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των συνδέσμων  παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κεραυνού Κερατέας και Παναθηναϊκού Α.Ο., στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής και του Ν.Π.Δ.Δ «Θορικός». Την εκδήλωση εμπνεύστηκε, ο γιός του εκλιπόντος  και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Κερατέας,  κ. Κωνσταντίνος Λιούμης, o οποίος και ανέλαβε την υλοποίηση της, με δικά του έξοδα.
Σκοπός της συνάντησης των παλαιμάχων, εκτός από το να τιμηθεί  η μνήμη του αείμνηστου Λάκη Λιούμη,   ήταν η ενίσχυση των κοινωνικών συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κερατέας «Η ΚΑΤΑΦΥΓΗ»
Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής έδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία του σε τέτοιου είδους ενέργειες και ανταποκρίθηκε  έμπρακτα στο κάλεσμα συγκεντρώνοντας ένα ικανοποιητικό ποσό.

Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός και για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ήταν διάρκειας 40′,το κάθε ημίχρονο και οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 9-0 των ομολόγων τους  , ένα σκορ που αδικεί την γηπεδούχο ομάδα που έχασε απίθανες ευκαιρίες. Στα αξιοσημείωτα ήταν  η επανεμφάνιση του Δημήτρη Σαραβάκου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, μετά από αρκετό καιρό, ο οποίος απέδειξε  για άλλη μια φορά  ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται. Τα τέρματα του αγώνα  σημείωσαν οι: Φραντζέσκος 4, Σαραβάκος 2, Μάρκος, Τομαράς. Δοκάρι ο Μάρκος.
Πριν την έναρξη του  αγώνα και αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, έγιναν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών  πλακετών. Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνος Λεβαντής, απένειμε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας των φιλοξενουμένων κ.Αθανασόπουλο, ενώ τα αναμνηστικά μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού έδωσε η  σύντροφος της ζωής του εκλιπόντος,   Λευκή Παντελοπούλου. Για την ομάδα των παλαιμάχων του Κεραυνού Κερατέας την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής,  Νικόλαος Στάμου.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Θορικός»,  Μανώλης Μπίστας έδωσε αναμνηστικό αγαλματίδιο στον παλαίμαχο διαιτητή  Νέστορα Πρίφτη, για τη προσφορά του στο χώρο.
Τιμητική διάκριση απενεμήθη και στον παλιό παράγοντα του Κεραυνού Κερατέας , Τάσο Παπαδόπουλο,  για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο.
Τέλος ο γιος του εκλιπόντος,  Κωνσταντίνος Λιούμης, έδωσε στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής,  Κωνσταντίνο Λεβαντή, αναμνηστικό έπαθλο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στη διοργάνωση του αγώνα.
Διαιτητής  της αναμέτρησης ήταν ο παλαίμαχος Νέστορας Πρίφτης με βοηθούς: Μπαλάγκα και Νίκα  (σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου ΕΠΣΑΝΑ Ανατολική Αττική).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΚΕΡΑΤΕΑΣ (προπονητής Δημήτρης Βουζίκης):          Συρίγος  Γιώργος, Ζορντός Κων/νος, Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Καλατζάκης Νικόλαος, Γκίνης Βαγγέλης, Λιούμης Ντίνος, Μυλωνάκος Κων/νος, Κοψιάς Γρηγόρης, Στουραΐτης Νικόλαος, Τόλιας Δημήτρης, Μαγκανάς Ηλίας.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ και οι: Χύτας Δημήτριος, Χριστοφορίδης  Χ., Πρίφτης Γιώργος, Τσοπάνης Δημήτρης , Παπανικολάου , Δρίτσας Σταμάτης, Αλεξίου Παναγιώτης, Ζήσης Λάκης, Ανδρέου Γιώργος, Πετούρης Αθανάσιος, Στουραίτης Δημήτριος., Στουραΐτης Νικόλαος., Μαγγανάς Ηλίας, Πρίφτης Γιώργος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (προπονητής Νίκος Τζουνάκος): Μίσσας Ηλίας, Αθανασόπουλος Κων/νος, Φούκος Στέλιος, Παντέλης Κων/νος, Γονιός Γιώργος, Τομαράς  Άκης, Φραντζέσκος Κων/νος, Σαραβάκος  Δημήτρης, Μάρκος Δημήτρης, Παπαπαναγής  Περικλής, Λαγωνικάκης Ανδρέας.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ και οι: Διαμαντόπουλος Τάκης, Γραμματικός Ανδρέας, Γκόγκας Ηρακλής, Γιακουμής Ιάκωβος, Σίμος Γιώργος, Παπαβασιλείου Γρήγορης.

Διαβάστε σχετικά:
Φιλικός - Φιλανθρωπικός αγώνας Κεραυνός-ΠαναθηναϊκόςΦιλικός – Φιλανθρωπικός αγώνας Κεραυνός-Παναθηναϊκός

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κεραυνού Κερατέας και Παναθηναϊκού Α.Ο. διοργανώνουν φιλικό-φιλανθρωπικό  ποδοσφαιρικό αγώνα στην μνήμη του παλαιού  Προέδρου-Προπονητή-Ποδοσφαιριστή  Λάκη Λιούμη την Τετ…
Oι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 9-0 του Κεραυνού Κερατέας σε φιλικό που έγινε στα πλαίσια φιλανθρωπικού χαρακτήρα και με τα έσοδα της αναμέτρησης να δίνονται για τα έργα σε εκκλησία της…