ΤΑ ΜΑΤ και ο ΤΣΟΛΙΑΣ

Για άλλη μία φορά οι διοικούντες των ΜΑΤ επέτρεψαν στα “παλληκάρια” τους να είναι έκθετα μπροστά στα μάτια ολόκληρου του Ελληνισμού.

Αφορμή για το σχόλιο αυτό η επίσκεψη στη ΜΑΤεζα, την κατεχόμενη από τα ΜΑΤ περιοχή του Οβριοκάστρου Κερατέας, σήμερα το πρωί, του γνωστού σε όλους μας Τσολιά Αποστόλη της Ελληνοφρένειας, που “παίζει” καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 20:45.

Ο Τσολιάς όχι μόνο επισκέφτηκε το μπλόκο του ΒΙΟΠΑ, όπου σχολίασε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τα γεγονότα, τις απόψεις και “φιλοφρονήσεις” των διαδηλωτών κατοίκων της Κερατέας εναντίον του Παγκαλόπαιδου και της παρέας του, αλλά και προχώρησε με τους διαδηλωτές μέχρι τις ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ δυνάμεις των ΜΑΤ στην είσοδο του Οβριοκάστρου, όπου και έδωσε μία απίθανη παράσταση.

Χαρακτηριστικό ήταν πως στο τέλος και ενώ ήταν έτοιμο το συνεργείο, συνοδευόμενο από περίπου 400 κατοίκους της περιοχής, να αποχωρήσουν από το σημείο κατάληψης του οδοστρώματος, ο Τσολιάς προσέγγισε το διοικητή των ΜΑΤ με προτεταμένο το χέρι φιλίας, το οποίο όμως ο “κύριος” αυτός – μάλλον από φόβο μην του βάλει καμιά στρακαστρούκα στην παλάμη (το συνηθίζουμε να τους τρομάζουμε με τις στρακαστρούκες μας!!) – δεν αποδέχτηκε.

Μπράβο βρε ανεγκέφαλα παλληκάρια της δήθεν κυβέρνησης. Κάνατε για άλλη μία φορά τα αδύνατα δυνατά να περιγελάσετε τους άνδρες των ΜΑΤ, να τους κάνετε στόχο χλευασμού και απαξίας.

Σε εσάς πρέπει να έρθει την επόμενη φορά ο Τσολιάς, εσείς είσαστε εκείνοι που πρέπει να γίνεστε αποδέκτες του γέλωτα και της απαξίωσης. Εσείς τα έχετε κάνει μαντάρα (να μην πω και χειρότερα) και δεν ξέρετε να μαζέψετε τα σπασμένα σας!!!

Καλή Διασκέδαση … αξίζει τον κόπο να τα δείτε !!!!

  Οι Ναοί Αγίων Αντωνίου και Αθανασίου που πανηγυρίζουν στην Ανατολική Αττική!

λαυριωτική

Σημείωση: Τα στιγμιότυπα που τράβηξε ο Τσολιάς, θα προβάλλονται στην εκπομπή Ελληνοφρένεια κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας, όπως μας είπαν οι τεχνικοί και εικονολήπτες του συνεργείου.

Σχόλια μέσω facebook