Σήμερα στις 07-07-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός) στην τακτική συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής θα γνωμοδοτήσει επί της αναδιαμορφωμένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου “Μελέτη Παράπλευρου Οδικού Δικτύου και Ανισοπεδοποίησης Κρίσιμων Κόμβων στο Διευρωπαϊκό Οδικό Άξονα Σταυρού – Λαυρίου (Τμήμα: Μαρκόπουλο – Λαύριο)”.

Να αναφερθεί ότι για την συγκεκριμένη μελέτη ο μόνος δήμος που δεν έχει εκφράσει γνώμη, μέσω του δημοτικού συμβουλίου, είναι ο Δήμος Λαυρεωτικής.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Σαρωνικού έχει γνωμοδοτήσει αρνητικά με την υπ’αριθμ. 27/2016 απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου ενώ ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει εκφράσει την γνώμη του μέσω των αποφάσεων 61/2016 και 111/2016 προτείνοντας βελτιώσεις σύμφωνα με την σχετική εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δ. Μαρκοπούλου.

Τμήματα της Διαδρομής

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Γιατί δεν συζητήθηκε η ΜΠΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής. Τι απαντά η δημοτική αρχή Λαυρεωτικής.Γιατί δεν συζητήθηκε η ΜΠΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής. Τι απαντά η δημοτική αρχή Λαυρεωτικής.

Μεγάλο πολιτικό ζήτημα έχει προκύψει μετά από την δημοσίευση της ιστοσελίδας forkeratea.com  σχετικά με την συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της αναδιαμορφωμένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων…
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής καθώς: ενώ η περιφέρεια Αττικής είχε αποστείλει από τις 9-2-2016 σχετικό έγγραφο για το θέμα του παρά…