Λένε πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα… 
Αυτό μάλλον ισχύει και για τις ομάδες, αν λάβουμε υπ’ όψιν το παράδειγμα του Κεραυνού Κερατέας, ο οποίος μπορεί το καλοκαίρι να χτίστηκε σε χρόνο… dt, αλλά με τον Τάκη Μακροδημήτρη στον πάγκο διαγράφει τρομερή πορεία. 
Σαφέστατα η επιτυχία ανήκει πρώτα απ όλα στους ποδοσφαιριστές και όλα φυσικά ξεκινάνε από τη διοικητική ηρεμία και τη σημαντική-επαγγελματική δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ. 
Μέσα εκεί περιλαμβάνεται και μια γυναικεία παρουσία, αυτή της γυμνάστριας Νατάσας Μακροδημήτρη, η οποία είναι υπεύθυνη ουσιαστικά για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. 
Η πρωτοποριακή δουλειά που έχει κάνει είναι εξαιρετική, όπως φαίνεται και από τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, ενώ φροντίζει με δικές της πρωτοβουλίες το οικογενειακό πνεύμα στον Κεραυνό να αναπτύσσεται, με κινήσεις όπως η χθεσινή, όπου παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές. 
«Σας ευχαριστω όλους για την απρόσμενη επιτυχία του πρώτου γύρου!!! Εύχομαι πάντα νίκες , όλοι μαζι να οδηγήσουμε τον ΚΕΡΑΥΝΟ εκει που του αξίζει!!! Κεραυναρα», 
έγραψε η Νατάσα Μακροδημήτρη στο facebook, ανεβάζοντας και τις παραπάνω φωτογραφίες.

Πηγή: http://pamebala.gr/