ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ‘’ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ’’

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση αφιερωμένη στη ¨Διαφορετικότητα¨ που οργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του (Ν.Π.Δ.Δ) “ Θορικός” σε συνεργασία με το Κ.Π.Δ.Α.Α.Α. Λαυρίου/Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου. Πριν την εκδήλωση προηγήθηκαν ως και το τέλος αυτής, παιδιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις των ¨Γιατρών του κόσμου¨  σε σύνολο  85 παιδιών . 

Στη συνέχεια ο διευθυντής του Κλειστού Γυμναστηρίου κ. Πανταζής Κώστας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Κ.Π.Δ.Α.Α.A Κ. Λυρίτση Βασίλη για την συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς επίσης και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Σταυριανό Κυριάκο. Οι  παρουσιάσεις και οι προσφωνήσεις έγιναν και στα ελληνικά και στα αφγανικά και κουρδικά. 
Τα παιδιά ξεκίνησαν τη γιορτή με την συνεργασία Μ.Κ.Ο. <<Αίτημα>>, την << ΆΡΣΙΣ>>, το << Μίτο>> και μετά ακολούθησαν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων βόλεϊ, των Κούρδων με την γυναικεία ομάδα Α.Σ Λαυρίου, και των Αφγανών με την ομάδα ανδρών  Α.Σ Λαυρίου. Τονίστηκε ιδιαίτερα η έννοια του «ευ αγωνίζεσθε» και της συνέργειας των λαών. Παρευρεθήκαν στην εκδήλωση ο «Συνήγορος του παιδιού» κ. Μόσχος Γεώργιος, η υποψήφια περιφερειάρχης και νυν βουλευτής  κ. Γιαννακάκη Μαρία, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  κ. Σμέρος Ιωάννης, ο διοικητής του τμήματος αλλοδαπών Λαυρίου κ. Καρασαβίδης Ελευθέριος  και η αντιδήμαρχος από το Μαρκόπουλο κ. Κιμπιτζή Μαρία. Στο τέλος της εκδήλωσης μετά τις ευχαριστίες και τις ευχές, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά τσουρέκια και σοκολάτες από αντίστοιχες χορηγίες.

  
Σχόλια μέσω facebook