Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΠΕ Λαυρεωτικής αποτελεί ο Γιώργος Παπαϊωάννου, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναίνεση τη συνεργασία τους, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Πλέον, οι Λαυριώτες βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού, ενώ ο Παπαϊωάννου σε αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης.

Η ανακοίνωση της ΑΠΕ Λαυρεωτικής για το διαζύγιο με τον Γιώργο Παπαϊωάννου αναφέρει: «Η ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Παπαϊωάννου. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η ομάδα βρίσκετε σε αναζήτηση νέου τεχνικού ως τότε θα πάει στην λύση υπηρεσιακού προπονητή . Γενικός αρχηγός στην ομάδα αναλαμβάνει ο Λουκάς Γκαγκας».

Από την μεριά του ο Γιώργος Παπαϊωάννου τόνισε: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαυρεωτικής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για την συνεργασία».

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής έχει ήδη δεχτεί κρούσεις από ομάδες, ενώ οι εξελίξεις στην Λαυρεωτική όσον αφορά το νέο τεχνικό θα είναι άμεσες!

http://pamebala.gr/