Η εκλογική μάχη για τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό και το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες προσφέρουν για στοιχηματισμό την πρωτιά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, μετά τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν «κλειδωμένη» τη νίκη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες βλέπει κανείς πως το δίδυμο Μεϊμαράκη – Τζιτζικώστα έχει κλειδώσει για το δεύτερο γύρο καθώς Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν μείνει στοιχηματικά πολύ πίσω, αποτυπώνοντας ουσιαστικά τα χαμηλά εκλογικά τους ποσοστά.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος είχε σε αυτή τη μάχη τη στήριξη του Κώστα Καραμανλή και σύσσωμου του καραμανλικού στρατοπέδου, μπορεί να έχει τέτοια διαφορά από τον δεύτερο, στις αυριανές εκλογές, ώστε να αποφύγει η Νέα Δημοκρατία τον περαιτέρω τραυματισμό της εικόνας της, με μια επαναληπτική αναμέτρηση στις 10 Ιανουαρίου.

Η απόδοση για νίκη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη έχει «μαζέψει» στα επίπεδα του 1.30 με 1.50, που σε όρους στοιχήματος είναι «κλειδωμένη» πρόβλεψη για επικράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «κλειδώνει» τη 2η θέση, και μάλιστα με άνεση, έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι 2ος, έστω οριακά πάνω από τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, ας σημειωθεί για τους… ενδιαφερόμενους, ότι οι στοιχηματικές εταιρείες αναδεικνύουν νικητές στο ποντάρισμα, ανάλογα με τον τελικό νικητή μετά και το δεύτερο γύρο.

thumbnailΠοιος παίρνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία: Δημοσκόπηση της Opinion καταγράφει προβάδισμα και άνετη εκλογή Μεϊμαράκη με 46%

Προβάδισμα με 46% φαίνεται να έχει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε νέα δημοσκόπηση ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία την προσεχή Κυριακή. Ειδικότερα, η δημοσκόπηση της Opinion Polls δείχν…