Ο φυσιοθεραπευτής του Λαυρίου, Μάνος Παπαμανώλης, θα είναι ο εισηγητής του σεμιναρίου με θέμα «Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (26/01, 14.00).

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Lecture Hall του «Mediterranean College» και η ΚΑΕ Λαύριο, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για την αθλητική φυσικοθεραπεία να το παρακολουθήσουν.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI σάς προσκαλεί στο σεμινάριο με θέμα «Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου» που συνδιοργανώνει με το Sports School του Mediterranean College την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πατησίων 107 και Πελλήνης). Ένα σημαντικό event για την Αθλητική Φυσιοθεραπεία με εισηγητή τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, τον κορυφαίο Μάνο Παπαμανώλη! Ο Μάνος Παπαμανώλης είναι μέλος του Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και του Kinesiotaping Association, εξειδικευμένος στο INDIBA Activ.
Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν φοιτητές Φυσιοθεραπείας του Mediterranean College (εγγεγραμμένοι στο Manchester Metropolitan University της Μ. Βρετανίας), φοιτητές δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αθλητές, επαγγελματίες υγείας, φυσικοθεραπευτές, προπονητές καθώς και όσοι ενδιαφέρονται για την Αθλητική Φυσικοθεραπεία. #Sports_Physiotherapy».