Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Η Δημοτική Χορωδία Κερατέας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της στις 18 Ιανουαρίου 2015, ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων “Κ.Πρίφτης” του ΚΑΠΗ Κερατέας παρουσία πλήθους κόσμου. Ο Πρόεδρος της Χορωδίας κος Βασίλειος Στουραίτης προλόγησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν για να περάσουν μαζί με τα μέλη της Χορωδίας μια ακόμη ευχάριστη βραδιά.

 Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης ο οποίος ευχήθηκε να υπάρχουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και ακολούθησε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτριος Λουκάς ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το έργο της Χορωδίας και δήλωσε ότι ο Δήμος θα ευρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των Χορωδών και στην προσπάθεια τους να παρουσιάζουν ποιοτικές εκδηλώσεις στον Δήμο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχοντες σε συναυλίες και Χορωδιακούς διαγωνισμούς.

Ακολούθησε Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. »ΘΟΡΙΚΟΣ» κος Αντώνιος Ισίδωρος Μακριωνίτης ο οποίος με την σειρά του επαίνεσαι όλους τους χορωδούς και τον Μαέστρο Αναστάσιο Α. Λαζάρου, αναφέρθηκε στο έργο που βλέπει ότι επιτελείται στην Χορωδία και το οποίο αναβαθμίζει πολιτιστικά την περιοχή. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία που έχει με την Χορωδία με σκοπό την παρουσίαση Συναυλιών και εκδηλώσεων που όλοι φαίνεται να απολαμβάνουν αφού η αίθουσα και οι χώροι που παρουσιάζονται γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο.
Την έκπληξη έκανε ο κος Κωνσταντίνος Πρίφτης Επίτιμο Μέλος της Δημοτικής Χορωδίας, και Μεγάλος Ευεργέτης της Κερατέας, που πάντοτε τιμά την Χορωδία με την παρουσία του, και ο οποίος δώρησε ένα σεβαστό ποσό για να κληρωθεί σε δέκα παρευρισκόμενους μέσα από την βασιλόπιτα που μοιράστηκε στο τέλος της εκδήλωσης. Αναφέρθηκε και αυτός στο έργο της Χορωδίας που όπως είπαι τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζεται συνεχώς με ζωντανή απόδειξη τις απολαυστικές εκδηλώσεις που παρουσιάζει.
Ακολούθησε ένα μουσικό πρόγραμμα από την Χορωδία με τραγούδια του Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοίζου και Β. Τσιτσάνη. Την Χορωδία διεύθυνε ο Μαέστρος και καλλιτεχνικός Διευθυντής κος Αναστάσιος Λαζάρου και συνόδεψε στο πιάνο η κα Κατερίνα Ισιδώρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτριος Λουκάς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.Θορικός Αντώνιος Ισίδωρος Μακριωνίτης, ο κος Κωνσταντίνος Πρίφτης Εφοπλιστής και Τοπικός Ευεργέτης, ο Αντιδήμαρχος κος Αδάμης Ιωάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Δήμητρα Πάλλη Πρόεδρος του “Κεφαλου” Λαυρεωτικής κα Λινάρδου Σοφία Αντιπρόεδρος , κα Κυριακή Χολέβα Πρόεδρος του Τοπικού Κερατέας ,η κα Μάσκουλη Μάτα Τοπικό Κερατέας, ο κος Παπαθανασίου Σταμάτης Αντιπρόεδρος “Θορικόύ” και Πρόεδρος της Χρυσής Τομής Κερατέας η κα Δόγκα Έλενα Τοπική ευεργέτης, Πρόεδροι Συλλόγων και μέλη τους από τον Δήμο Λαυρεωτικής και την ευρύτερη περιοχή,πολιτικά πρόσωπα και υποψήφιοι για τις Εκλογές που ευρίσκονται σε απόσταση αναπνοής,μέλη των οικογενειών και φίλοι της Χορωδία από την περιοχή αλλά και την Αθήνα.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε λαχταριστή Βασιλόπιτα και αναψυκτικά.
Η όλη εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία αφου ολοι φεύγοντας έδιναν πολλά συγχαρητήρια και ευχές στα μέλη της Χορωδίας να συνεχίσουν να δημιουργούν εκδηλώσεις που χαρίζουν χαρά και ευχάριστες στιγμές .

Βάλια Μιχαήλ
https://neaonlinedotcom1