Ήταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, όταν δύο άγνωστοι δράστες άνοιξαν σαν κύριοι την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας στη οδό Πανός 5 στην Κερατέα και αφού με τη απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν το ζευγάρι που έμενε μέσα, τους αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.
Αμέσως μετά βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε συνεργός τους και διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.


Οκτώ ληστείες μέσα σε λίγες ώρες!!!


Ούτε μία, ούτε δύο, τρεις ή τέσσερις κλπ ληστείες είχαμε τις τελευταίες ώρες στο Λεκανοπέδιο. Συνολικά οκτώ καταγράφονται στο (εξαιρετικά πλούσιο) αστυνομικό δελτίο.

Στην οδό Μακεδονίας στον Πειραιά, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένων και με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ένας εκ των θυμάτων μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στην οδό Έβρου στη Νέα Σμύρνη, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Επίσης, στον οδό Πανός στην Κερατέα, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τους ιδιοκτήτες κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.

Στην οδό Αγγ. Βλάχου στο κέντρο της Αθήνας, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠκαι με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν την τσάντα της ιδιοκτήτριας του καταστήματος και άγνωστο χρηματικό ποσό. 

Ακόμα, στην Λεωφ. Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημακαι με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Τέλος, υπήρξαν και τρία χτυπήματα σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Στην Λεωφ. Αλεξάνδρας δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. 

Στο Καματερό, επίσης δύο άτομα μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από ημεδαπό υπάλληλο, άγνωστο χρηματικό ποσό.

Τέλος, στο 40,5χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου τέσσερις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε βενζινάδικο και με την απειλή σιδερολοστού και σφυριού, αφού τραυμάτισαν ελαφρά τον έλληνα υπάλληλο, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό…

star.gr