Δ. Λουκάς: Με τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα στο Πεκίνο

Γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό ο Αλέξης Τσίπρας με τον Δημήτρη Λουκά όμως δεν υπήρχε κάποια φωτογραφία που να… πιστοποιεί τη γνωριμία αυτή.


Κάτι που δεν κατάφεραν στην Ελλάδα το έκαναν πράξη στη μακρινή Κίνα όταν κάποια στιγμή στο πλαίσιο του 2ου φόρουμ διαλόγου και αυτοδιοικητικής συνεργασίας Κίνας-Ελλάδας, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο δήμαρχος Λαυρίου απαθανατίστηκαν σε μια σέλφι από το κινητό του Δημήτρη Λουκά.

Ήταν η στιγμή της εισόδου των δύο ανδρών σε μία ακόμη εκδήλωση στο πλαίσιο του φόρουμ.

Πάντως Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Λουκάς γνωρίστηκαν και είχαν την ευκαιρία να τα πουν μερικές φορές το καλοκαίρι του 2016 όταν ο πρωθυπουργός βρήκε σπίτι για την οικογένειά του και τον ίδιο στην περιοχή της Πούντας Ζέζα προκειμένου να συνδιάσει διακοπές σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα όπου έπρεπε να παραμείνει εξαιτίας των υποχρεώσεών τους.

Τότε λοιπόν ο δήμαρχος Λαυρίου είχε επισκεφτεί στο εξοχικό του τον πρωθυπουργό και είχαν ανταλλάξει απόψεις για πολλά ζητήματα και τοπικού ενδιαφέροντος.

Έτσι… σφυρηλατήθηκε και η φιλία τους οπότε η πρόσκληση του κ. Λουκά στον κ. Τσίπρα για μια σέλφι στον μακρινό Πεκίνο δεν ήταν δυνατό να μη γίνει αποδεκτή από τον δεύτερο.

Πάντως η ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας στο προφίλ του δημάρχου στο facebook προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους Λαυριώτες πολλοί από τους οποίους δεν μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια την πρωτοβουλία αυτή του Δημ. Λουκά.

Πηγή: notioanatolika.gr