Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ  καλεί τον κόσμο να πλημμυρίσει το Σύνταγμα  στις 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 
                                                            για να σταλεί ένα μήνυμα τερματισμού της λιτότητας, ενώ στο έκτακτο Eurogroup για το ζήτημα της Ελλάδας ο υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάζει τις θέσεις της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης, «όπως αυτές ανταποκρίνονται στη νωπή εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό με σκοπό την αμοιβαία επωφελή συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα».


   Για να πάμε στο Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ κλείνει ΠΟΥΛΜΑΝ που θα ξεκινήσουν μπροστά από το παλιό Δημοτικό Λαυρίου στο δρόμο του ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ με εισιτήριο 5€ και ώρα 17:30. Για κλείσιμο Θέσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 6978157475, 6938031387, 6988341069 ή να έρθετε στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ στην οδό ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 13 μπροστά στην Παιδική Χαρά την Δεύτερα και Τρίτη ώρα από 18:00 έως 20:00.
 
  Σημειώνεται πως αντίστοιχες κινητοποιήσεις, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε και την Πέμπτη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες πόλεις της χώρας που τις πρόβαλαν όλα τα Διεθνή Τηλεοπτικά Κανάλια.

Δεν πρέπει να σταθούμε αμήχανοι μπροστά στην λαϊκή αντίδραση απέναντι στους εκβιασμούς  που δέχεται η χώρα μας!


Χρειαζόμαστε την μέγιστη δυνατή συσπείρωση για να πετύχουμε να μην περάσουν τα τελεσίγραφα και να προχωρήσουμε μπροστά σαν λαός.

Δεν πρόκειται να σκύψουμε μπροστά στις απειλές της ευρωκρατίας! Όσο και να απειλούν, ότι και να κάνουν, η Ελλάδα και ο λαός της θα υπάρχουν και το Μάρτιο, και τον Απρίλιο, και τον Μάιο κοκ.
Προχωράμε για μια μεγάλη λαϊκή δημοκρατική ανατροπή στην Ευρώπη.
Προχωράμε για μια Ελλάδα της πραγματικής δημοκρατίας, της κοινωνικής χειραφέτησης, της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας, της αξιοπρέπειας, του αγώνα, της αλληλεγγύης, των εργαζομένων και της νεολαίας.

Προχωράμε μπροστά χέρι-χέρι όλες και όλοι μαζί!

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη Κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί και την Κυριακή 15/2/15