ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η νέα διανομή φθηνών προϊόντων (η τέταρτη σε διάστημα 10 μηνών) που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού μέσω της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, στο πλαίσιο του κινήματος χωρίς μεσάζοντες.Εκατοντάδες κάτοικοι του δήμου από όλες τις δημοτικές – τοπικές κοινότητες που τον αποτελούν, ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα και προσήλθαν στο χώρο του υπαίθριου πάρκινγκ του Δημαρχείου Σαρωνικού προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλές τιμές, σύμφωνα με το έντυπο παραγγελίας που είχαν υποβάλει.
Συνολικά υποβλήθηκαν 530 περίπου αιτήσεις παραγγελίας για: πατάτες Νευροκοπίου, αλεύρι Καρδίτσας, ρύζι Ανθήλης, μέλι από συνεταιρισμούς της Κερατέας και της Λευκάδας, σταφίδες, πετιμέζι και γλυκά του κουταλιού από τον Άσσο Κορινθίας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ωστόσο, μετά από επαφές και συνεννοήσεις της τελευταίας εβδομάδας, ο Δήμος κατάφερε να εξασφαλίσει και σημαντικές ποσότητες ζυμαρικών, τυροκομικών, οσπρίων και άλλων προϊόντων, οι οποίες διατέθηκαν στους πολίτες την ημέρα της διανομής.
Οι κάτοικοι της περιοχής που παρέλαβαν την παραγγελία τους συνεχάρησαν τον Δήμο για την προσπάθεια που καταβάλλει όλους αυτούς τους μήνες για τη στήριξη τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία αλλά και για την άψογη και χωρίς προβλήματα διοργάνωση και κάλεσαν τη δημοτική αρχή να συνεχίσει με ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.
Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος και την ομαλή διεξαγωγή της διανομής, κυρίως τον πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων, αλλά και τους υπαλλήλους που ανέλαβαν τη συλλογή των αιτήσεων σε όλες τις κοινότητες και κυρίως τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά να ολοκληρωθεί με επιτυχία η όλη διοργάνωση. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με νέες διανομές και άλλων προϊόντων σε χαμηλές τιμές.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ