Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί στο θέατρο Κιβωτός  για την παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη.


  • Πληροφορίες – Κρατήσεις στα τηλέφωνα : 6987555223 και 6934769110 έως 18 Μαϊου
  • Συμμετοχή: 18€ για μέλη & νέοι κάτω των 25 ετών  –  20€ για μη μέλη (Περιλαμβάνεται πούλμαν και εισιτήριο)
  • Αναχώρηση πούλμαν ώρα 19:00 από Κεντρική Πλατεία Κερατέας.


Λίγα λόγια για την παράσταση


Ο Αιμίλιος Χειλάκης ερμηνεύει όλους τους χαρακτήρες της τραγωδίας, με μοναδικό όπλο το κείμενο του μεγάλου Άγγλου συγγραφέα, στη διαχρονική μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά.

Η παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» παρακολουθεί την προσπάθεια του νεαρού πρίγκιπα να διανύσει την απόσταση από την Σκέψη στην Πράξη. Συνειδητοποιώντας ότι το σύστημα αξιών στο οποίο μέχρι τώρα πίστευε και η επίπλαστη ευδαιμονία που μέχρι τώρα απολάμβανε έχουν πια πεθάνει, αναζητάει εναγωνίως έναν τρόπο να διατηρήσει την αξιοπρέπειά και τα ιδανικά του σε μια κοινωνία που ιδεολογικά καταρρέει. Το θεμελιώδες ερώτημα που απασχολεί τον Άμλετ του σήμερα δεν είναι απλά το «να ζει κανείς ή να μη ζει» αλλά το «πώς να ζει». Είναι ένας σύγχρονος ήρωας, που παρατηρώντας τις κοινωνικές συνθήκες γύρω του δεν βασανίζεται μόνο από το μάταιο της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά κυρίως αναρωτιέται αν είναι προτιμότερο να ζει κανείς άπραγος ή να πεθαίνει πράττοντας.
ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ header