Δελτίο τύπου Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας – Ιούνιος 2016

Αγαπητοί φίλοι της χορωδίας,

Κλείνοντας την σαιζόν 2015-2016 και με αφορμή την ετήσια συναυλία μας την Κυριακή 26 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε με την παρουσία σας, το χαμόγελο και το χειροκρότημα για ακόμη μια χρονιά την προσπάθειά μας. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίζουμε πάντοτε δυνατοί και γεμάτοι όρεξη με εσάς στο πλευρό μας για υψηλότερους και ποιοτικότερους στόχους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το δήμαρχο Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά, για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη που αφειδώς μας παρέχει, σε καιρούς κρίσιμους όπως αυτοί που διανύουμε, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, τέλος, στον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του δήμου Λαυρεωτικής, κ. Αντώνιο Ισίδωρο Μακρυωνίτη, χάρις στις ενέργειες του οποίου έγινε η άριστη μετάβαση και συμμετοχή της χορωδίας μας στο χορωδιακό φεστιβάλ στην Σόφια της Βουλγαρίας, όπως επίσης και σε πλήθος άλλων εκδηλώσεων τη χρονιά που πέρασε. Είναι κοινή μας πεποίθηση ότι χωρίς τις συνεχείς και καίριες προσωπικές του ενέργειες, ένας τόσο απαιτητικός στόχος δεν θα είχε επιτευχθεί, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Εμείς μπορούμε μόνο να του ευχηθούμε να είναι ακμαίος και δημιουργικός, ώστε να έχουμε πάντοτε μια τόσο γόνιμη και παραγωγική συνεργασία στο μέλλον, που θα διακρίνεται για τη συνέπεια και την προσφορά της. Το όραμά μας θα είναι κοινό: η πολιτιστική ανάταση μέσω του χορωδιακού τραγουδιού και η ανάδειξη της πλούσιας κληρονομιάς του τόπου τούτου.
εστάλη από κ. Αναστάσιο Λαζάρου
Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια καλοκαιρινή συναυλία της δημοτικής χορωδίας Κερατέας στην κεντρική πλατεία Αγίου Δημητρίου Κερατέας