Β ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ  ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ                                         Παλλήνη 4.11.2013                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 4/11/2013 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αττικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών των Δ.Σ. των Β , Δ και Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής ,της ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας, της ΟΛΜΕ, και εκπροσώπων ενώσεων γονέων με τον Περιφερειακό Διευθυντή κύριο Γκίνη, με αίτημα την ανάκληση της απόφασης του ΔΔΕ Αν. Αττικής για τη σύμπτυξη των τμημάτων.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής δήλωσε ότι αναστέλλεται αυτή η απόφαση.
Καλούμε τις σχολικές μονάδες να μην πραγματοποιήσουν καμία σύμπτυξη τμήματος.
Συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας διεκδικώντας μόνιμους διορισμούς και διορισμούς αναπληρωτών, ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα.

                             Για τα Δ.Σ των ΕΛΜΕΒ ΕΛΜΕ                   Δ ΕΛΜΕ            Ε ΕΛΜΕ          ΝΟΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
Α. Κότσυφας         Χ. Ζαβιτσιάνος    Α. Μπαχτή      Β. Αναγνώστη

http://www.alfavita.gr/

———————————————–

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  
Ο.Λ.Μ.Ε. Αθήνα, 4/11/2013

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια του Δ/ντή Ανατολικής Αττικής να προχωρήσει τώρα σε παραπέρα συγχωνεύσεις – συμπτύξεις τμημάτων προκειμένου να αντιμετωπιστούν κενά που υπάρχουν σε κάποιες ειδικότητες.
Οι πολιτικές των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων των τεχνητών πλεονασμάτων, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της παραπέρα υποβάθμισης του μορφωτικού δικαιώματος της νεολαίας δεν θα περάσουν.
Οι καθηγητές μαζί με γονείς και μαθητές και όλους τους εργαζόμενους θα αντισταθούν στα σχέδια της παραπέρα απορρύθμισης του Δημόσιου σχολείου.
Άμεση απάντησή μας η μαζική συμμετοχή στη γενική Απεργία και στα συλλαλητήρια της 6/11.
  • Όχι στις συγχωνεύσεις τμημάτων – 20 μαθητές στο τμήμα
  • Κανείς καθηγητής δεν περισσεύει
  • Μόνιμοι διορισμοί τώρα
  • Μαζικός και διαρκής αγώνας για δημόσια και δωρεάν παιδεία.