Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου, Μιχάλης Τσίκλος, επέστρεψε από την Ρουμανία και οι εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας ”τρέχουν” ακατάπαυστα. Συγκεκριμένα, προ λίγων ημερών πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του γνωστού επιχειρηματία με τον προπονητή, Πέτρο Τσιγκούλη, με θέμα συζήτησης την παραμονή του έμπειρου τεχνικού στο τιμόνι του σωματείου και τη νέα σεζόν.

Το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν εξαιρετικό ωστόσο τελική συμφωνία δεν επήλθε κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει νέο ραντεβού το προσεχές διάστημα. Πάντως, χθες ο Τσιγκούλης παρέδωσε στον ισχυρό άνδρα των ”ερυθρόλευκων” τη σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ προκειμένου να μπει σε ισχύ ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρονται και οι προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί την ερχόμενη περίοδο ανταγωνιστικός και ικανός να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Τσίκλος: ”Δεν ξέρω εάν θα παραμείνω”
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ”ΏΡΑ των σπορ” ο Μιχάλης Τσίκλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον… αγαπημένο του Ολυμπιακό λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, ο έμπειρος παράγοντας ισχυρίστηκε ότι σε περίπτωση που παραμείνει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, η ομάδα θα πορευτεί με τον Πέτρο Τσιγκούλη στο πάγκο της και τη νέα σεζόν. ” Η υγεία μου όπως γνωρίζεται είναι επιβαρυμένη. Δεν γνωρίζω εάν θα βρίσκομαι και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Αυτό θα το κρίνει η κατάσταση της υγείας μου. Είμαι άτομο που ”πονάω” τον σύλλογο γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τον στηρίζω όλα αυτά τα χρόνια. Εάν βρισκόταν άλλος στη θέση μου θα είχε αποχωρήσει. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά δεν πρόκειται να κινηθούμε για προπονητή”.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

http://www.stoplekto.gr/