Στην απόφαση να απέχουν από τις προπονήσεις, προχώρησαν οι παίκτες του Κεραυνού Κερατέας, έπειτα από εντολή (!) της διοίκησης. Ο λόγος έχει να κάνει με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και για την αδιαφορία των φιλάθλων της ομάδας.
Την Δευτέρα, η διοίκηση του Κεραυνού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι λόγω οφειλών του Δήμου Κερατέας, της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής, αλλά και της απουσίας των φιλάθλων, η διοίκηση σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!
Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τη σημερινή προπόνηση ο πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας, Άγγελος Θηβαίος, και το Δ.Σ μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και αποφάσισαν να σταματήσουν οι προπονήσεις με πιθανή λύση την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Η αναμενόμενη οικονομική λύση των 50.000 ευρώ από τα Δήμο και κάποιων χρημάτων από την ΕΕΠ δεν φαίνεται ορατή τις προσεχείς ημέρες, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην ψυχολογία και την αγωνιστικότητα της ομάδας.
Επίσης η αδιαφορία των φιλάθλων που δημιούργησε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων με την Κόρινθο (110) πικραίνει πολύ τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές και συντελεί και αυτό στην απόφαση που λήφθηκε».
Γιώργος Κυριακόπουλος

 news.pathfinder.gr